• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2021

reklama
Na co za mało? Wskazuje na odbyta owulacje, mamy tu dziewczyny które proga przy pierwszej becie miały 7 i szczęśliwie dalej są w ciąży, prog sobie urósł.
Dziękuję :) gdzieś w internetach przeczytałam, że powinna być górna granica, aby doszło do implantacji. Z jednej strony już się ucieszyłam, że na coś w końcu będę mogła zrzucić te niepowodzenia…

Dziewczyny czy macie doswiadczenie z testami apteo care ? Bo ja mam wrażenie że coś z tymi testami jest nie tak od trzech dni testuje i albo zalany test albo pojawia się druga kreska i nagle znika albo jest szara kreska testowa. Dziś pierwszy dzień 11 dpo wyszła w miare różowa ta druga kreska (załączam zdjęcie) co o tym myślicie ? Ja w ogóle nie ufam temu testowi mam przeczucie że mnie oszukuje:-(

Załączniki

• 36C04594-168A-4FAD-A942-71271FDC3C88.jpeg
    36C04594-168A-4FAD-A942-71271FDC3C88.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 141
Dziewczyny czy macie doswiadczenie z testami apteo care ? Bo ja mam wrażenie że coś z tymi testami jest nie tak od trzech dni testuje i albo zalany test albo pojawia się druga kreska i nagle znika albo jest szara kreska testowa. Dziś pierwszy dzień 11 dpo wyszła w miare różowa ta druga kreska (załączam zdjęcie) co o tym myślicie ? Ja w ogóle nie ufam temu testowi mam przeczucie że mnie oszukuje:-(

Na zdjęciu wygląda na normalną ciążową kreskę ;)
Ale jak masz wątpliwości to beta powinna je rozwiązać ;)

Kup test innej firmy w aptece lub pójdź na betę, wynik bedzie najpewniejszy :)
Test ze zdjecia wyglada na pozytywny 😉

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry