coca
Fanka BB :)
Pytanie do dziewczyn które znają temat pomiaru temperatury, kiedy po owulacji ona wzrasta? Jaki to czas?
Z reguły od razu po, powinna się utrzymać na wyższym poziomie conajmniej 3 dni. Ogólne zasady w zależności od metody.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pytanie do dziewczyn które znają temat pomiaru temperatury, kiedy po owulacji ona wzrasta? Jaki to czas?
Z tego co kojarzę to niestety te domowe testy z krwi nie są wiarygodne, często przekłamują wynik. Nie masz w domu innego testu? Najlepiej skocz jutro na betę z rana, jeśli faktycznie dziś 14 dpo to powinna wyjść wiarygodnaJa tu się o betę martwię czy wyjdzie w 14dpo ale właśnie sobie przypomniałam że mam domowy test z krwi. I zobaczcie wynik. Czy mogę się już cieszyć bo chyba już się cieszę![]()
w sumie to nie wiadomo ile jest dziś dpo, bo z tego co pisze pik miała 11dc, a dzisiaj 24dc... Więc przyjmując, że owu była na nastepny dzień po piku (czyli 12dc) to jest 12 dpoZ tego co kojarzę to niestety te domowe testy z krwi nie są wiarygodne, często przekłamują wynik. Nie masz w domu innego testu? Najlepiej skocz jutro na betę z rana, jeśli faktycznie dziś 14 dpo to powinna wyjść wiarygodna![]()
W pierwszej ciąży nie wiem bo najpierw miałam Clo i raz były owulację, raz nie. Potem dostałam Letrozol i się udało, myślę że z nim też ok 6 cyklu . Ogólnie się dwa lata starałam o pierwsza ciążę.Ooo dziękuje za odpowiedzPowiem szczerze ze trochę mnie podniosłas na duchu i jestem bardziej spokojna teraz w tym temacie
dzięki wielkie za odpowiedz
A w którym cyklu stymulowany się udało?
Nie dziś a jutro ma być 14dpo. Tak jutro z rana polecę przed praca na betę. Dam znać co wyszłoZ tego co kojarzę to niestety te domowe testy z krwi nie są wiarygodne, często przekłamują wynik. Nie masz w domu innego testu? Najlepiej skocz jutro na betę z rana, jeśli faktycznie dziś 14 dpo to powinna wyjść wiarygodna![]()
ale jakim cudem jutro masz 14dpo, jak 11dc miałaś pik? Pik oznacza, że owulacja nastąpi w ciagu 24-48 godzin - nie czytałaś instrukcji testów owu?Nie dziś a jutro ma być 14dpo. Tak jutro z rana polecę przed praca na betę. Dam znać co wyszło![]()
Z reguły od razu po, powinna się utrzymać na wyższym poziomie conajmniej 3 dni. Ogólne zasady w zależności od metody.
Cholera, ja już zgłupiałam. W 18 dniu cyklu miałam robione USG, gin stwierdziła, ze jestem tuż po owulacji- wrzucam opis. Fazę lutealną miałam zawsze 13 dni (na podstawie testów owu wbioskuję + 1 raz przy usg się tez sprawdziło) , wiec miesiączki spodziewałam się w środę 10.11. @ przyszła dziś- teoretycznie 10 dpo. Co jest kurczę ze mną nie tak?dlaczego mogła się aż tak skrócić faza lutealna? Nie mam siły
![]()