S
Szka
Gość
rejczel, że ironiaMam nadzieje ze to była ironia... bo jeszcze serio ktoś sobie wsadzi tampona i pójdzie spac![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
rejczel, że ironiaMam nadzieje ze to była ironia... bo jeszcze serio ktoś sobie wsadzi tampona i pójdzie spac![]()
Niezbyt na miejscu i na temat. Pytanie tego nie dotyczyło a tak ironiczne komentarze są naprawdę przesadaNie wierze, mamy XXI wiek, kobiety ogarnijcie się. Jak się boisz, że Ci wszystko wyleci to użyj tampona.
takie pytania to przesadaNiezbyt na miejscu i na temat. Pytanie tego nie dotyczyło a tak ironiczne komentarze są naprawdę przesada
Wcale by mnie to nie zdziwiłoMam nadzieje ze to była ironia... bo jeszcze serio ktoś sobie wsadzi tampona i pójdzie spac![]()
Są takie, które pomagają sobie kubeczkiem menstruacyjnymMam nadzieje ze to była ironia... bo jeszcze serio ktoś sobie wsadzi tampona i pójdzie spac![]()
I to jest niestety prawda. Mnóstwo było takich historii na forach ciążowych.. kubeczki, strzykawki, baloniki ..Są takie, które pomagają sobie kubeczkiem menstruacyjnym![]()
Hm nie widzę nic przesadnego w moim pytaniu. Skoro pojawił się spory odzew z normalnymi odpowiedziami to mówi samo za siebie. Widziałam naprawdę śmieszne pytania ale nie dolewałam głupiutkich komentarzy do oceanu „smieszkow”, bo wbrew pozorom często kobiety dany problem trapi.takie pytania to przesada![]()
jak można myśleć, że nie można zajść w ciążę bo sperma wypływa? Dziwić się, że później na Facebooku ktoś ciśnie beke z takich pytań, nieraz już widziałam jak ludzie wrzucają zrzuty z różnego forum i komentują. Jak się martwisz to lepiej poleż z nogami w górze, ale nie zadawaj takich pytań.Hm nie widzę nic przesadnego w moim pytaniu. Skoro pojawił się spory odzew z normalnymi odpowiedziami to mówi samo za siebie. Widziałam naprawdę śmieszne pytania ale nie dolewałam głupiutkich komentarzy do oceanu „smieszkow”, bo wbrew pozorom często kobiety dany problem trapi.