Bibi89
Fanka BB :)
Rozumiem ze zyje i ma się dobrze?wcale bym tak nie pomyślała, bo mój teściu też tak ma![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rozumiem ze zyje i ma się dobrze?wcale bym tak nie pomyślała, bo mój teściu też tak ma![]()
no przecież na 60-tce imprezowaliśmy w sobotę!Rozumiem ze zyje i ma się dobrze?![]()
Też miałam taki zamiar... (zamówiłam 14 testówEj a czemu @Nantes wpisana jest dwa razy
Ja ogólnie to tak sobie testuje co kilka dni, każdy ma jakieś hobby![]()
Ja zamowilam 10 i miałam 5 na stanie, jestem w 18dc i zostały mi 4 sztukiTeż miałam taki zamiar... (zamówiłam 14 testów) uświadomiłam sobie jednak, że przecież nie doszło jeszcze nawet do zapłodnienia
taki joke
a tak zupełnie poważnie, to złapało mnie przeziębienie - szuranie w gardle, ból głowy, katar i ogólnie glowa jak balon
odczuwam mokrość w gaciach, czy to nie za wcześnie na takie odczuwanie zmiany cyklu , dc 10.
O to widzę, że nie tylko mnie coś łapieTeż miałam taki zamiar... (zamówiłam 14 testów) uświadomiłam sobie jednak, że przecież nie doszło jeszcze nawet do zapłodnienia
taki joke
a tak zupełnie poważnie, to złapało mnie przeziębienie - szuranie w gardle, ból głowy, katar i ogólnie glowa jak balon
odczuwam mokrość w gaciach, czy to nie za wcześnie na takie odczuwanie zmiany cyklu , dc 10.
Zdecydowanie za wcześnie ale nie potrafię się powstrzymaćOd ktorego dnia cyklu zaczynacie testować???