Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam 120x60 i chyba nie kupiłabym większego. Łóżeczko mam przy swoim łóżku i większe zajęłoby więcej miejsca w mojej sypialni. Przy swoim pokoju (1,5 roku) synek dostał już większeA jak z rozmiarami? Lepiej brac to 140 czy bodajże 120?
W sprawie monitora oddechu - zgadza się, ze przy płytkowym płytka będzie ściągała ruchy rodzicow. Nie mogę teraz znaleźć, czy producent pieluszkowego też nie zastrzega, że dziecko nie może spać przy/w łóżku rodziców (wydaje mi się, że tak), ale nam pieluszkowy wył podczas wspólnego spania (czasem był to fałszywy alarm, ale przynajmniej raz był uzasadniony, miałam wcześniaka z bezdechami stwierdzonymi w szpitalu).Ja mam łóżeczko 120x60 że zdejmowana ściana i montowana barierka, która może służyć dla starszego dziecka (u nas pojawiło się szybko drugie bobo więc starszak dostał już swoje pierwsze "dorosłe" łóżko a łóżeczko służy siostrzyczce.
Jeśli myślisz o monitorze oddechu to pamiętaj, że zakup jego w przypadku dostawki jest bezsensowny bo nie spełni swojej roli.
To jaki rozmiar wybierzesz zależy od tego jak długo planujesz aby dziecko spało w łóżeczku. Jeśli niedługo to 120x60 powinien być ok ale jeśli dłużej to zdecydowanie lepiej wziąć większe. Co do samej dostawki to nie wypowiem się bo nigdy nie używałam.
Jejku, śliczne. Ile ma dziecko i jak usypiasz?Moje lozeczko zamienianie w wersję junior i wygląda obecnie tak.
Tak, właśnie między innymi przez nieduża sypialnię, szukam czegoś o niedużych gabarytach, co z łatwością się zmieściJa mam dostawkę chicco i młody śpi przy naszym łóżku. Zwykle łóżko nie zmieściłoby sie w sypialni a chcę mieć na razie dziecko przy sobie. Jak coś się dzieje to jesteś tuż obok. Ja polecam