PałkaZapałka
Fanka BB :)
W piątek będziesz ile po terminie?Już nie ma opcji dodatkowej wizyty bo moja ginekolog poszła na dłuższy urlop ktoś ją zastępuje a jutro Boże Ciało a w piątek muszę się wstawić do szpitala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W piątek będziesz ile po terminie?Już nie ma opcji dodatkowej wizyty bo moja ginekolog poszła na dłuższy urlop ktoś ją zastępuje a jutro Boże Ciało a w piątek muszę się wstawić do szpitala
Dokładnie, moja położna też usilnie namawiała do kpJa uważam że to wszystko robi papkę w głowie i stresuje. W ciąży się zabrałam za książkę ale jak przeczytałam że zwierzęta to zagrożenie to przestałam. Żadnych mam nie-ginekolog, żadnych zaufaj tej czy tamtej, stop. Na szkołę rodzenia też o wielu potrzebnych rzeczach nie mówili u mnie. Bardzo nastawione na porod naturalny na karmienie piersią co z perspektywy czasu uważam że było krzywdzace dla takich jak ja:nie rodzących i nie karmiących.
A wiesz co ja usłyszałam ostatnioJa uważam że to wszystko robi papkę w głowie i stresuje. W ciąży się zabrałam za książkę ale jak przeczytałam że zwierzęta to zagrożenie to przestałam. Żadnych mam nie-ginekolog, żadnych zaufaj tej czy tamtej, stop. Na szkołę rodzenia też o wielu potrzebnych rzeczach nie mówili u mnie. Bardzo nastawione na porod naturalny na karmienie piersią co z perspektywy czasu uważam że było krzywdzace dla takich jak ja:nie rodzących i nie karmiących.
U mnie było tak że mała miałam bardzo pocny zasys. A u mnie z piersi leciało więcej krwi niż mleka więc od początku na mmDokładnie, moja położna też usilnie namawiała do kptylko nie potrafiła zrozumieć że ja sama z dwójką dzieci nie dam rady na raz ich przystawiać do cycka
jeden dzień poświęciłam na kp bo jadły o różnych porach, to dosłownie cały dzień spędziłam przy cycku. Wieczorem byłam tak sfrustrowana i wymęczona że powiedziałam sobie, o nie, nie ma opcji że jak nic koło siebie nie zrobię tylko z cycem cały dzień będę latała
i zaczęłam odciągać, no i półtora miesiąca później mleka już nie było
![]()
To jest tak głupie ale ja też mam jakieś głupie uczucie jak mówię że rodziłam bo z tyłu głowy mam właśnie to że to nie poród tylko operacjaA wiesz co ja usłyszałam ostatnioże ja mając CC nie rodziłam więc nie powinnam świętować urodzin dziecka tylko wydobyciny
bo ja je nie urodziłam tylko ze mnie wyjęli
![]()
Co za ludzie... ja nie wierzę, że w tych czasach to się dzieje naprawdę!A wiesz co ja usłyszałam ostatnioże ja mając CC nie rodziłam więc nie powinnam świętować urodzin dziecka tylko wydobyciny
bo ja je nie urodziłam tylko ze mnie wyjęli
![]()
HahaNo ja też, bo ile można w ciąży chodzić![]()
Gratulacje serdecznie Mamusiu , życzymy duuuużo zdrówka dla WasStaś pozdrawia wszystkie ciocie i dziękuję za mocne kciukiprzyszedł na świat o 11:31, waga 3280 i 55cm.
Cyca pięknie złapał i siara poszła
![]()
No tak , kobiety rodziły naturalnie i dzieci ok. 5 kg ale też nie było tej świadomości zagrożeń . Ale wiesz to już stres się udziela,że wszystkie myśli naraz do głowy nachodzą. Dziś nawet się popłakałam mojemu z tego stresu, że się boje ale jakoś od razu lepiej mi się zrobiło na duszyA pomysł jak rodziła cię mama jak nie było wcale USG? Na spokojnie...![]()