E
Ewcia81
Gość
ja dała bym mu jakieś 30 lat....hmm..przesadzam cyz nie??A co do wieku,to ile byście dały(tylko serio) mojemu?Zobacz załącznik 76704
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja dała bym mu jakieś 30 lat....hmm..przesadzam cyz nie??A co do wieku,to ile byście dały(tylko serio) mojemu?Zobacz załącznik 76704
No właśnie tak myślałam o jakimś żakieciku na górę, a jak już się zabawa zacznie to i tak nikt nie będzie na mnie patrzył ;-). A do solarium, owszem idę, a teraz to tak lekko się smaruję (czyt. raz posamrowałam) balsamem brązującymPierwsza propozycja jest fajna.Kobieca, zwiewna. Też mnie się podoba. Wiem że strrrrrrasznie ciężko znaleźć fajną sukienkę z rękawkami. Także możemy iśc na kompromis i do sukienki tej załozyć żakiecik z rękawkami 3/4 a po części oficjalnej (kosciele, zyczeniach i obiedzie) zdjąć go i cieszyć sie życiem. I tak sobie myśle że delikatnie opalone ciałko zawsze wydaje się szczuplejsze, może krótki seansik na solarium??

Szczerze - taki rozmiar zazwyczaj noszęInna wybacz,że pytam...Ale czy te sukieneczki są w Twoim rozmiarze czy wybrałaś przypadkowo???
. Ale w mojej szafie można znaleźć spodnie w rozmiarze 38 na przykład... Zależy jaka firma itd. Dlatego tak looknęłam orientacyjnie na allegro i będę kukać po sklepach za sukienkami 
jestem rozdarta między 28 a 31A co do wieku,to ile byście dały(tylko serio) mojemu?Zobacz załącznik 76704
;-);-)też o tym samym pomyślałam ale powstaje jedno zasadnicze pytanie: ta mina to dlatego że całuje czy dlatego że paparatzi przeszkadzaNo co Ty?Ślubny obcałowuje Cię a Ty taką minę strzelasz jak ja,gdy Mirek nieogolony w nocy się garnie;-)
.