• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2023

• Starter tematu Starter tematu użytkowniczka 212
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A to Twój pierwszy transfer? Czemu ivf? Napisz coś więcej o swojej drodze :-).
Tak to moj pierwszy transfer z KD , ja mam bardzo niskie amh, lekarz powiedzial, ze bez sensu robic stymulacje , szkoda kasy, mąz tez plemniki nie najlepsze , staralismy sie kilka lat o ciąze, nic nie wychodzilo, dopiero jak zrobilam badania i wyszlo fsh 17, amh 0,20 u męza kiepskie wyniki nasienia to pojechalismy do kliniki do Czech i tam zaproponowano nam Ak, uzyskalismy ogolnie 3 zarodki, transfer 1 mialam w srode, dzus 5 dpt i nic, zadnych objawow😞😞

Tak to moj pierwszy transfer z KD , ja mam bardzo niskie amh, lekarz powiedzial, ze bez sensu robic stymulacje , szkoda kasy, mąz tez plemniki nie najlepsze , staralismy sie kilka lat o ciąze, nic nie wychodzilo, dopiero jak zrobilam badania i wyszlo fsh 17, amh 0,20 u męza kiepskie wyniki nasienia to pojechalismy do kliniki do Czech i tam zaproponowano nam Ak, uzyskalismy ogolnie 3 zarodki, transfer 1 mialam w srode, dzus 5 dpt i nic, zadnych objawow😞😞
Jeśli to była 5 dniowa blastocysta to ciężko, żeby były jakieś objawy w momencie kiedy ona się dopiero zagnieżdża. Zrób betę za dwa dni, następną 9dpt i będzie wiadomo :-). Ale nie przekreślaj tego jeszcze :-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry