Bolilol
Fanka BB :)
myślę, że byłby w takim szoku, że nawet byś nie musiała odpracowywać tego spóźnieniaNie mogęale wyobrażam sobie reakcje szefa na wieść, że się spóźniam bo muszę sprawdzić czy Bożena ma gorączkę
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
myślę, że byłby w takim szoku, że nawet byś nie musiała odpracowywać tego spóźnieniaNie mogęale wyobrażam sobie reakcje szefa na wieść, że się spóźniam bo muszę sprawdzić czy Bożena ma gorączkę
![]()
wręcz powiedziałby ze w następnym miesiącu tez może się spóźnićmyślę, że byłby w takim szoku, że nawet byś nie musiała odpracowywać tego spóźnienia![]()
Oby nie było potrzebne w następnym miesiącuwręcz powiedziałby ze w następnym miesiącu tez może się spóźnić![]()
Pacjent też ma operacje niszy po CC?Ja zostałam odesłana do domu i mam się wstawić jutro o 7:30, bo przywieźli pacjenta z wypadku i zajął mój blok operacyjny![]()
Ale takiej zwykłej stymulacji, nie ivf teraz?Zadzwoniłam w końcu do gina - zbierałam się prawie 3 tygodniew przyszłym tygodniu mam zadzwonić umówić się na wizytę to wszystko omówimy ale wstępnie zgodził się mnie prowadzić z zaleceniami od immunologa
Dziś jestem w 20dc wiec za +/- 10 dni powinnam rozpocząć nowy cykl, już na stymulacji
![]()
Nie, według zaleceń mam mieć 3 cykle stymulowane i jak się nie uda to wrócić do niego i podjąć dalsze kroki. Czuje, ze dalsze kroki będę stawiać już w właśnie kliniceAle takiej zwykłej stymulacji, nie ivf teraz?
Oby się udało!Nie, według zaleceń mam mieć 3 cykle stymulowane i jak się nie uda to wrócić do niego i podjąć dalsze kroki. Czuje, ze dalsze kroki będę stawiać już w właśnie klinice![]()