Bolilol
Fanka BB :)
miło Cię było znaćJa nie sikam, nawet na tych chujowych testeo nic nie wyjdzie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
miło Cię było znaćJa nie sikam, nawet na tych chujowych testeo nic nie wyjdzie![]()
To ja się przyznam, ze test zrobilam 3 dn cyklu, po co - nie pytajcie choo...j sama nie wiemdo owu mam jeszcze ok. 5 dni, więc nie miało prawa wyjść inaczej, ale bałam się odmawiać @Zazuu bo nie chce zniknąć
No pewnie tak, nawet nie ból mnie przeraża co samo tak jakoś wbicie, to przełamanie głowyZa pierwszym razem siedzisz i modlisz się do tej igły. Za każdym kolejnym jest łatwiej. Po kilku dniach dochodzisz do obojętności i wbijasz bez większych emocji. Tym bardziej, że pierwszymi zastrzykami u mnie była heparyna i Ovitrelle a to nie boli. :d
Nie no, mój tak nie powiedział na dzień dobry ;-). To były ostatnie walki przed procedurami wspomaganego rozrodu. Ścisły monitoring i zaplanowany seks. Nasz rekord to nastawienie budzika w sobotę, bo nam wyliczył, że mamy uprawiać seks X godzin przed wizytą, która była przed południem.
Może @Zazuu się zlituje ze względu na ten parszywy dzień xDmiło Cię było znać![]()
DokładnieNasi mężowie to mają szczęście w miłości, ile chcą tyle seksu mają, i msją go nawet gdy nie chcąmega udane związki bez szans na skok w bok ze względu na brak sił
![]()
Znowu mamy podobny cykl, mierzysz temperaturę?do owu mam jeszcze ok. 5 dni, więc nie miało prawa wyjść inaczej, ale bałam się odmawiać @Zazuu bo nie chce zniknąć
Haha szefowa rządzido owu mam jeszcze ok. 5 dni, więc nie miało prawa wyjść inaczej, ale bałam się odmawiać @Zazuu bo nie chce zniknąć
Call me daddy. Sorry musiałamTamten ma jedną żonę od lat i dwoje dzieci z czego córkę w moim wieku, co kiedyś odkrył wypisując mi receptęto było trochę miłe i trochę dziwne, biorąc pod uwagę fakt, że chwilę wcześniej pisał mi na kartce kiedy mam uprawiać seks
![]()
Przyłączam sięmiło Cię było znać![]()
Ale najpierw lekarz mnie w klinice zapytał czy umiem sobie robić zastrzyk i jak zrobiłam oO to zaprowadził do pani Edytki położnej co mi zrobiła szkolenie bojowe. A ja pytałam czy ona jest pewna, że nie wbije sobie tego w jakieś narządy wewnętrzne, w końcu skąd pewność, że ta igła do nich nie dostanieNo pewnie tak, nawet nie ból mnie przeraża co samo tak jakoś wbicie, to przełamanie głowy. Ja to w sumie zastrzyki które brałam to zazwyczaj mega ujowe
, ale ktoś wbijał
![]()
tak, ale dopiero drugi dzień (jestem 8dc), wcześniej mi się nie chciałoZnowu mamy podobny cykl, mierzysz temperaturę?