Kejcik
Fanka BB :)
KochanaOj, ale może jakiś wypadek przy pracy się zdarzy jednak![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KochanaOj, ale może jakiś wypadek przy pracy się zdarzy jednak![]()
Ważne, że psychika dobrzeKochanaja już nawet standardowo czułam, że się zagnieżdża i czuję ciążę całą sobą ofc
ale jakby jednak to były objawy psychozy a nie ciąży to przynajmniej czuję, że tym razem dźwignęła to bez łez
![]()
To może akurat dobry znak, że coś innegopoprosze na 10 stycznia
choć u mnie pewnie ciulnia z patatajem w tym cyklu, bo 3 dzień po owu mam to plemienie. Niby naczytalam się coś tam, że może to być spowodowane owulacja i spadkiem poziomu estrogenów, no ale nigdy plamien w czasie owu nie miałam, także ten..
chcialabymTo może akurat dobry znak, że coś innego![]()
Jasne, że powiem, już zapisalam się na usg 4 stycznia i 9 styczniachcialabym
jak nie, to zmieniam aromek na clo w następnym cyklu. A Ty mi powiesz ile miałaś pęcherzyków po nim![]()
nie mogę się doczekać Twojej wizyty! Czuje się jakby to moja byłaJasne, że powiem, już zapisalam się na usg 4 stycznia i 9 stycznia..
Czyli 11dc i 16dc
No mam nadzieje, ze wreszcie będę z jakimś fajnymi informacjami wychodzićnie mogę się doczekać Twojej wizyty! Czuje się jakby to moja była![]()
Oj nie podpowiem, w sumie nie kojarzę żeby któraś brałaHej. Co sądzicie o miovelia nac? Stosowałyście same ? Czy lepiej skontaktować się z lekarzem ?