Calineczka92
Fanka BB :)
Rozumiem to może dlategono a mój Stary jest mega dobrym nauczycielem i instruktoremno o świetnym kierowcą. Czuję się z nim dużo pewniej. Ale wiem, ze muszę się przełamać. Skręcę w inną stronę i już nie będzie odwrotu

. Mój mąż jest świetnym kierowca
. Mój mąż jest świetnym kierowca , ale nauczyciel i cierpliwości do mnie oj to on nie ma
, ale nauczyciel i cierpliwości do mnie oj to on nie ma . On zawsze wymaga ode mnie wysokiego poziomu umiejętności w takich sprawach
. On zawsze wymaga ode mnie wysokiego poziomu umiejętności w takich sprawach
 . Nawet pamiętam jak mnie uczył na nartach ale co mam robić no jedz za mną, a jak skręcać no normalnie
. Nawet pamiętam jak mnie uczył na nartach ale co mam robić no jedz za mną, a jak skręcać no normalnie  , on też sam się uczył więc nauka była trochę ekstremalna i zabawna
, on też sam się uczył więc nauka była trochę ekstremalna i zabawna  . Raz zjechałam do połowy szlaku na dupie przez to, gubiąc nartę i Pan który mi ją podwiózł się śmiał, że jestem odważna, że taki szlak na początek wybrałam bo on zaawansowany, a ma respekt
. Raz zjechałam do połowy szlaku na dupie przez to, gubiąc nartę i Pan który mi ją podwiózł się śmiał, że jestem odważna, że taki szlak na początek wybrałam bo on zaawansowany, a ma respekt 
 .
. Ale też w drugą stronę jak przyszło do zakupów niektórych sprzętów motoryzacyjnych i chciał mi mniejsze pojemności silnikowe kupić, to nie ja musze mieć porządne nie mogę mieć innego niż on, więc też nie miał wtedy on do gadania nic

.
.W sumie młodość miała większą odwagę i głupotę czasami zarazem za sobą

u mnie największy problem po takiej przerwie są odległości - ciężej mi się włączyć do ruchu bo nie umiem określić czy zdążę
 u mnie największy problem po takiej przerwie są odległości - ciężej mi się włączyć do ruchu bo nie umiem określić czy zdążę  

. Trzeba wyznaczyć cel i dążyć do niego
. Trzeba wyznaczyć cel i dążyć do niego 

. Chodziłam na zabiegi do położnych, które się tym zajmują.  Przygotowanie "domu na przyjęcie nowego mieszkańca" i takie tam
. Chodziłam na zabiegi do położnych, które się tym zajmują.  Przygotowanie "domu na przyjęcie nowego mieszkańca" i takie tam  . Ale przede wszystkim bardzo mnie to uspokajało.
. Ale przede wszystkim bardzo mnie to uspokajało. 

.
.