Mrufka@@1
Fanka BB :)
Ja tylko stacjonarnie. U nas żeby wziąć zdalne trzeba mieć wykorzystany urlop i złożyć wniosek który akceptuje prezes ... Także tenA w ogóle pracujecie zdalnie czy musicie/chcecie chodzić do pracy? Jak Wam wygodniej?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tylko stacjonarnie. U nas żeby wziąć zdalne trzeba mieć wykorzystany urlop i złożyć wniosek który akceptuje prezes ... Także tenA w ogóle pracujecie zdalnie czy musicie/chcecie chodzić do pracy? Jak Wam wygodniej?
ja liczę na to, że już się kończy, tu się za seks pora brać, a jak mnie mąż zapytał, czy po pracy się zawijam w kocyk i odpoczywam, a ja mu na to, że liczyłam na jakieś ruchanko, to na mnie spojrzał jak na wariatkęMoże dopiero coś cie dopada
Gratulacje, jejku!Mamy wyniki bety
Powiem wam tak, jeśli te nasze pinki wykrywają te cienie na poziomie bety 3, bo tak by wynikało, że moja choyokreska sprzed wczoraj była jakąś pierwszą w ogóle mini betą, to naprawdę chooyokreski to są i te co im nie wierzą mają rację :*
Przy drugiej becie zrobię progesteron, dziś z przejęcia zapomniałam![]()
No dlatego ja szukam ... Mieli dać znać do końca tygodnia z rekrutacji i ciszaJezu jak piszecie o tych pracach to ja sie cieszę, ze mam taką jaką mam![]()
dobrze kojarzę, że Ty pracujesz w budżetówce, czy coś pomieszałam?Ja tylko stacjonarnie. U nas żeby wziąć zdalne trzeba mieć wykorzystany urlop i złożyć wniosek który akceptuje prezes ... Także ten![]()
Ja rzadko pijęMój to szybko by wiedział, że coś nie tak, pewnie przy najbliższym nalewaniu.
musimy chodzić, tęsknie za czasami ze zdalną... u nas koniec covid = koniec zdalnej.A w ogóle pracujecie zdalnie czy musicie/chcecie chodzić do pracy? Jak Wam wygodniej?
Znajdź najbliższy jakikolwiek monitoring, szkoda tracić miesiąca, płącisz tylko za podgląd usg i ci mówie co i jak...na urlopiemówi to przełożymy na następny miesiąc ale co mi po tym jak w marcu i tak mojego nie ma bo wyjeżdża no żeś kurde
Zrobiłam z 10 zdjęć tego pierwszego i na żadnym nie widzę kreski na tym pierwszym 2 dni temu, a gołym okiem jest.. zakładam, że ja dziś jestem +/- 14 dpo bo ja byłam na monitoringu ostatnim jak 20 mm pechęrzyk miał, potem tylko prog sprawdziłam, że była.ile dni po ovu?
Tak dobrze pamiętaszdobrze kojarzę, że Ty pracujesz w budżetówce, czy coś pomieszałam?
Jejku, to super z tą pracą zdalną- mój M tez tak mami też się tak nie chce, w dodatku się czuje taka chora... Dobrze, że ja home office, więc siedzę zawinięta w koc, a o 17 zamknę lapka i tyle i nie muszę jeszcze dojeżdżać
na pasku wypłaty pewnie też - znam to na własnej skórze. Rozumiem, że szukasz poza budżetówka?Tak dobrze pamiętaszwieje na korytarzach PRL -em
![]()