Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O! Ja jestem śmieciarz kolekcjoner! Ale staram się z tym walczyć. Mam dużą kolekcję różnej maści prosiaków, ale z tym też ostatnio przystopowałam. No i można powiedzieć, że zbieram książki, bo mam za mało czasu na czytanie, a nie mogę się oprzeć, jak trafi się coś fajnego. Mam teraz około 220 książek i wierzę, że kiedyś je wszystkie zaliczęDziewczyny, a zbieracie coś? Kolekcjonujecie? Ja zbieram klipsy![]()
Olka! Krucyfiks wstawaj testować! Bo z ciekawości nie zasnę przez Ciebie po pracyRano będę testować i zobaczymy
Coś przebija szukaj labo i zrób betęZrobiłam dwa jeden taki inny jeszcze negatyw kurde są w soboty całodobowo jakieś diagnostyki
Zobacz załącznik 1492095
Gnaj na beteZrobiłam dwa jeden taki inny jeszcze negatyw kurde są w soboty całodobowo jakieś diagnostyki
Zobacz załącznik 1492095
Poszukaj w necie na pewno jakaś diagnostyka czy Alab dziś jest otwarteZrobiłam dwa jeden taki inny jeszcze negatyw kurde są w soboty całodobowo jakieś diagnostyki
Zobacz załącznik 1492095