pluto_nova
Moderator
Carlos znajdzie pierwszyweź, bo jeszcze Stary znajdzie i się ucieszy![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Carlos znajdzie pierwszyweź, bo jeszcze Stary znajdzie i się ucieszy![]()
Mam tą samą myśl może i dlatego że jestem jedynaczką nigdy nie chciałam jednego dziecka bo wiem jak to jest nie mieć rodzeństwaA ja bym chciała rodzeństwa dla mojego dziecka dlatego, że mam poczucie, że nie dożyje starości i po prostu nie chcę żeby ten człowiek został całkiem sam na świecie
śmiej się, jak odkurzam to pod dywanem po 3 sztuki znajdujęCarlos znajdzie pierwszy![]()
jejku, ja z kolei nie pojmuję wytrwanych naleśnikówJa właśnie piekę skyrnik i robię naleśniki … co kupić do farszu..? Pomidory suszone na pewno, może dodam szpinak i jakiś serek kozi….?
A ja mając jedno też byłabym szczęśliwa. Wolałabym dwójkę, ale to raczej dane mi nie będzie.Mam tą samą myśl może i dlatego że jestem jedynaczką nigdy nie chciałam jednego dziecka bo wiem jak to jest nie mieć rodzeństwa
Ja uwielbiamjejku, ja z kolei nie pojmuję wytrwanych naleśników![]()
U mnie w domu też wytrawne naleśniki nie istnieją.jejku, ja z kolei nie pojmuję wytrwanych naleśników![]()
Jezu, znalazłam! Za 50ml tyle co normalnie płacę za 100ml@nikaplis , w Anglii często na grupach perfumowych trafiają się perełki i na Waszym eBayu.
W zasadzie to macie łatwiejszy dostęp do unikatów.