Wyślij mi na priv zdjęcia, to pomogę w weryfikacji.Jezu, znalazłam! Za 50ml tyle co normalnie płacę za 100mlale wygląda na to że zaufany sprzedawca. Kurde czemu ja przestałam pić winko, jakoś łatwiej szło z takimi transakcjami
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wyślij mi na priv zdjęcia, to pomogę w weryfikacji.Jezu, znalazłam! Za 50ml tyle co normalnie płacę za 100mlale wygląda na to że zaufany sprzedawca. Kurde czemu ja przestałam pić winko, jakoś łatwiej szło z takimi transakcjami
![]()
Może ser feta?Ja właśnie piekę skyrnik i robię naleśniki … co kupić do farszu..? Pomidory suszone na pewno, może dodam szpinak i jakiś serek kozi….?
jakoś 10, muszę wytrzymać do poniedziałku ale już mi się skończyły w domu to nosia który jesteś dpo?
A skąd takie poczucie...? :-(A ja bym chciała rodzeństwa dla mojego dziecka dlatego, że mam poczucie, że nie dożyje starości i po prostu nie chcę żeby ten człowiek został całkiem sam na świecie
Oj tak, bardzo to rozumiem w takiej sytuacji.Naprawdę? Ja zupełnie przeciwnie... Fajnie było być jedynaczką, chociaż nigdy w sumie nie byłam "sama" - moja mama prowadziła prywatne przedszkole w domu.
Ale teraz przydałoby mi się jakieś rodzeństwo, z którym można podzielić decyzje, obowiązki... Nie ukrywam, że byłabym spokojniejsza, gdyby w PL był ktoś bliżej mojej mamy (choć to nie zawsze cokolwiek zmienia, vide: brat mojego męża mieszkający blisko mamy...). W każdym razie: w tym życiowym momencie na pewno nie cieszy mnie brak rodzeństwa... :-/
u mnie też by nie przeszły, no może mąż by ruszył wieczorem przy podjadaniu jakby leżało gdzieś na okuU mnie w domu też wytrawne naleśniki nie istnieją.
Jak zrobiłam kiedyś farsz ze szpinakiem, to sama musiałam zjadać.
Reszta zrobiła ser z żółtkiem i cukrem waniliowym.
Przecież to krokietMmm... ja uwielbiam wytrawne naleśniki! Ser żółty, szynka, pieczarki... mniam![]()
No nieeee, bo nie panierowany :-) U mnie krokiety tylko z kapustą i grzybami ;-)Przecież to krokiet![]()
Albo z nadzieniem z ruskich pierogów, odsmażane na masełku…Mmm... ja uwielbiam wytrawne naleśniki! Ser żółty, szynka, pieczarki... mniam![]()