Nasturtium
Fanka BB :)
Ja to po serniczek, właściwie skyrniczek to tylko do lodówki. Ale w sumie zdrowe ciasto, chociaż na rowerek może potem na chwilę wsiądę.do sklepu! Ale spoko, mam dwie porcje na dzisiaj więc te cardio się zrównoważy![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja to po serniczek, właściwie skyrniczek to tylko do lodówki. Ale w sumie zdrowe ciasto, chociaż na rowerek może potem na chwilę wsiądę.do sklepu! Ale spoko, mam dwie porcje na dzisiaj więc te cardio się zrównoważy![]()
Szukam walizki na wyjazd powiedzcie mi miękka czy twarda będzie lepsza ?
A dodam, że do Meksyku lecimy z przesiadką w USA, a z powrotem w Kanadzie i USA (gdzie musimy lotnisko zmienić), tym bardziej na miękkie poluję.Szukam walizki na wyjazd powiedzcie mi miękka czy twarda będzie lepsza ?
Ja mam taką, która wygląda jak twarda, ale tworzywo, z którego jest zrobiona jest trochę elastyczne. Sprawdza się kiedy trzeba ją "butem" dopchnąć, a jednocześnie wkładając do niej np. laptop nie stresuję się, że się uszkodzi.Szukam walizki na wyjazd powiedzcie mi miękka czy twarda będzie lepsza ?
Też tak kiedyś myślałam. A tutaj już dwa niepowodzenia na karku. I już tak nie myślę.Ja ostatni dziś dzień na descea w drodze do domu wstąpimy do mojej kuzynki z dwoma dzieciakami i pewnie będę pytac „kiedy my”. Eh. Strasznie zazdroszczę ludziom, którzy myślą, ze kwestia potomstwa zależy od decyzji
![]()
Syn leci do Włoch na wymianę międzynarodową i też będą mieć przesiadkę i tak zastanawiam się jaka walizkę mu kupić. Mam wytyczne że walizka nie może przekraczać 156cm ( długość wysokość szerokość) I maksymalnie 20kgGdzie wyjazd, jakim środkiem lokomocji?
Dużo latamy, dużo jeździmy.
Sto razy wolę miękkie.
W twardej mniej się mieści.
Teraz na Meksyk muszę mężowi większą kupić- oczywiście miękką.
Plecak kabinowy dostanie także na urodziny.
Nie ma innej opcji oczywiście że ciosz jakże mogłoby być inaczeju mnie jakieś mini syfy sie pojawiły. No cionsz
No to w takim wypadku tylko i wyłącznie miękka.Syn leci do Włoch na wymianę międzynarodową i też będą mieć przesiadkę i tak zastanawiam się jaka walizkę mu kupić. Mam wytyczne że walizka nie może przekraczać 156cm ( długość wysokość szerokość) I maksymalnie 20kgnigdy nie latałam samolotem i jestem w tym zielona
![]()
Tak naprawdę to chyba nie ma większego znaczenia. Preferencje tworzą się z czasem. Weź go na zakupy i niech sobie sam wybierzeSyn leci do Włoch na wymianę międzynarodową i też będą mieć przesiadkę i tak zastanawiam się jaka walizkę mu kupić. Mam wytyczne że walizka nie może przekraczać 156cm ( długość wysokość szerokość) I maksymalnie 20kgnigdy nie latałam samolotem i jestem w tym zielona
![]()