Pati2388
Fanka BB :)
Super dziękuję za te informacje napewno się przydadząNo to w takim wypadku tylko i wyłącznie miękka.
Szkoda kasy na twardą.
Od 16 lat latam i raz się pokusiłam na twardą. Już nigdy więcej tego błędu nie popełnię.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super dziękuję za te informacje napewno się przydadząNo to w takim wypadku tylko i wyłącznie miękka.
Szkoda kasy na twardą.
Od 16 lat latam i raz się pokusiłam na twardą. Już nigdy więcej tego błędu nie popełnię.
Tak napewno sam sobie będzie wybierał bo jeszcze kupię nie taka jak trzeba wtedy będzie dramatTak naprawdę to chyba nie ma większego znaczenia. Preferencje tworzą się z czasem. Weź go na zakupy i niech sobie sam wybierzeTylko żeby ta suma boków się zgadzała.
jak nic! Kiedy zaczynasz sikać?u mnie jakieś mini syfy sie pojawiły. No cionsz
Na bank!u mnie jakieś mini syfy sie pojawiły. No cionsz
Ale to taki pozytywny ból jestA ja nie wiem, czy mi znów z dwóch jajników owu nie idzie. Najpierw mnie lewy jajnik bolał, a teraz tak mnie prawy napieprza, że aż do nogi idzie![]()
w środę. I pewnie jadę na betę, żeby przed tą biopsją wiedzieć. Zchyba, ze będę miala palmeinia to dam sobie spokójjak nic! Kiedy zaczynasz sikać?
Moja mama tak miała ze mną, odkąd zaczęłam cokolwiek kojarzyćI’m Tak napewno sam sobie będzie wybierał bo jeszcze kupię nie taka jak trzeba wtedy będzie dramat![]()
Wysiadam oglądam, jak połamana to idę do punktu reklamacji i mam kase na nowaNo to w takim wypadku tylko i wyłącznie miękka.
Szkoda kasy na twardą.
Znam doskonale tę procedurę, nie działa niestety po 2 latach od zakupuWysiadam oglądam, jak połamana to idę do punktu reklamacji i mam kase na nowadziała! Lekko urwane kółko albo pęknięta rączka już się zdarzyły wiec po prostu zwracali hajs
![]()