Bolilol
Fanka BB :)
poprawia. Generalnie poprawia, nie mam w sumie czegoś konkretnego, sam fakt kupowania. Pod koniec ubiegłego cyklu było to masowe zamawianie supliKupowanie poprawia Wam nastrój? Jeśli tak, to czego?
A jak u Ciebie z tym?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
poprawia. Generalnie poprawia, nie mam w sumie czegoś konkretnego, sam fakt kupowania. Pod koniec ubiegłego cyklu było to masowe zamawianie supliKupowanie poprawia Wam nastrój? Jeśli tak, to czego?
My tez nie obchodzimy, ja zapomnialam ze sa i sie umowilam do fryzjera i ide na rure. W domu bede o 21Mnie walentynki kojarzą się teraz jedynie z poznaniem mojego faceta, ale nie świętuję tego, nie lubię.
Ubrań z vintedewentualnie perełek z lumpeksu
![]()
Ale jak kościste miejsce na ustach?Smaruje się żelem przeciwbólowyma, ale moim zdaniem niewiele daje.Im bardziej kościste miejsce tym bardziej boli. Goi się do 2 tygodni![]()
bo myślałam, że będę mieć owu 8.02 i 20.02 to będzie mój ostateczny sik, ale kurde jak będę miała owu jutro, to się w ogóle przesunie na 18.02 - tak z dupy, nie wiem jak to rozwiązać xD chyba, że przyjmiemy, że 20.02 to będzie DRUGA beta, badająca przyrost
o rany, wszystko. Uwielbiam polować w TK Maxx na ciuchy/pierdoły do domy ale też jaram się kupowaniem kosmetyków i żywności które niby poprawia moja jakość życia (kosmetyki min 98% naturalne albo superfoods, oleje, zdrowe snaczki itd)Kupowanie poprawia Wam nastrój? Jeśli tak, to czego?
To podobnie jak mnie. Lubię też kupować prezenty.Mi jedzenia i wyposażenia kuchni i domu
Usta uzależniają jak tatuażenie wiem jak boli depilacja bikini, bo sobie ją robiłam tym domowym Philipsem i nie bolałaale ust się jakoś boję, tym bardziej, że ja się generalnie boję igieł
![]()