koko.sanka
Fanka BB :)
kreski po pół hU nie w pierwszej ciąży kreska wyszła po pól godzinie. To była sobota rano. W poniedziałek rano poszłam na betę i było 35. Ta kreska po czasie za miesiąc kończy 5 lat![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kreski po pół hU nie w pierwszej ciąży kreska wyszła po pól godzinie. To była sobota rano. W poniedziałek rano poszłam na betę i było 35. Ta kreska po czasie za miesiąc kończy 5 lat![]()
i może jeszcze później nie grzebiesz w śmietniku, żeby jeszcze raz spojrzeć?kreski po pół ha ja wyrzucam testy po regulaminowym czasie 5 minut- może muszę zmienić taktykę i je zostawiać
![]()
Mi owu wypada w weekend, da się podciągnąć pod jakąś magiczna liczbę?magiczna 7? To w takim razie o ja dzisiaj zachodze w cionsz!
Jezu, może mamy tego samego byłegoo dziś urodziny mojego byłegokij mu w ucho
![]()
No niei może jeszcze później nie grzebiesz w śmietniku, żeby jeszcze raz spojrzeć?![]()
kreski po pół ha ja wyrzucam testy po regulaminowym czasie 5 minut- może muszę zmienić taktykę i je zostawiać
![]()
i może jeszcze później nie grzebiesz w śmietniku, żeby jeszcze raz spojrzeć?![]()
Ja mam w torebce testy z całego tygodniaNo nie![]()
@Brownie1992 wpadła, opierdolila towarzystwo i mamy efekt.Co tu się podziało
![]()