Nasturtium
Fanka BB :)
Nie piłam takiej wersji! Czyste najlepiej mi wchodzi, ale z aperolem też jest ok.Ooo, tak z tonicem to chętnie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie piłam takiej wersji! Czyste najlepiej mi wchodzi, ale z aperolem też jest ok.Ooo, tak z tonicem to chętnie.
Na walentynki zrobiła wyjątekRujnujesz nam swoją wizję siebie. Powinny być czarne![]()
Właśnie przeszłam z kwadratu na migdały. I dawno nie miałam takich krótkich. Aż dziwnie... Ale wygodnieŚliczneteż sobie takie machnę, ale na kwadratach.
No tak, ale przy PCOS to ten wynik jest zaburzony. I jakość jajeczek jest chu**wa.Z tego co wiem, to tak realnie nie da się podnieść AMH. Można jedynie próbować podnieść jakość jajeczek
I browwnie?Zapraszam na Coffee![]()
Ja mam kilkudobra, to zapraszam do powiedzenia: jaki aktor jest mega w Waszym typie!
Tylko prosze bez komenatrzy typu "Jezu jak on moze Ci się podobać" etc![]()
W przedostatnim odcinku Akademii Płodności, był wywiad z jakimś profesorem, który zajmuje się leczeniem niepłodności. On tam właśnie wskazywał, że AMH jest najlepszym predyktorem funkcji jajnika i nie da się go poprawić.Pewnie tak, ale z drugiej strony lekarz mówił mi, że mogę się chwilę wstrzymać ze zrobieniem wyniku, to znaczy lepiej zrobić jak wyrównam masę ciała, ale ja tam w to nie bardzo wierzę.
Nosz koorva typów tyluJa mam kilku
![]()
Tom Hidlestone (nie wiem czy tak się pisze)
![]()
Henry Cavil
![]()
Właśnie że stylistką rozmawiałam, że nigdy czarnych nie miałamRujnujesz nam swoją wizję siebie. Powinny być czarne![]()
Ja mam na maksa krótkie kwadraty, wcześniej na maksa długie szpice.Właśnie przeszłam z kwadratu na migdały. I dawno nie miałam takich krótkich. Aż dziwnie... Ale wygodnie![]()