Nasturtium
Fanka BB :)
Zapomniałam, że od Ciebie to tak daleko tam jest....no do Wawy![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zapomniałam, że od Ciebie to tak daleko tam jest....no do Wawy![]()
Jedzenie plus forum to bardzo dobre połączenie!Od jutra szykujcie się na 94 strony dziennie
Nie ma wpieprzania żarła! Czytać forum!![]()
PopieramJedzenie plus forum to bardzo dobre połączenie!
0.95.Nasturtium, a możesz przypomnieć, jaki masz wynik AMH?
jaka kochana, pamięta <3a jesz ciepłe? ja tak mam jak nie zjem ciepłego, najadam się na godzinę-półtorej i znowu mnie zasysa. Zrób sobie zupkę z ziemniakami kaszą i makaronem![]()
Czy to dużo poniżej normy dla Twojej grupy wiekowej?0.95.
Odnośnie ciepłego- u mnie kiedyś tak też to działało, a teraz jak mam wsys to mam wsys i już. A największy mam w stresie.a jesz ciepłe? ja tak mam jak nie zjem ciepłego, najadam się na godzinę-półtorej i znowu mnie zasysa. Zrób sobie zupkę z ziemniakami kaszą i makaronem
ja też juz taki mam i najwygodniej mi się z niego korzysta, a przerobiłam WIELE różnych opcji segregacji dokumentów. Teraz mam zwykły duży segregator A4 i zrobiłam sobie podziałki z zalaminowanych kartek: 2023, 2022, 2021, 2020, STARSZE, wypis ze szpitala + CD z HSG, badania męża, innekluczowe badania i momenty mam zaznaczone kolorowymi karteczkami i wszystko ułożone chronologicznie
![]()
To jest wynik w normie dla mojego wieku, ale przyjmuje się, że wynik poniżej 1 nie jest już dobry.Czy to dużo poniżej normy dla Twojej grupy wiekowej?