Avy
Fanka BB :)
Oni też teoretycznie mogą tylko leżeć. Tzn. tylko jedna część ciała ma staćA ile Stary ma lat?
No wiesz, my tak naprawdę możemy leżeć tylko ;p
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oni też teoretycznie mogą tylko leżeć. Tzn. tylko jedna część ciała ma staćA ile Stary ma lat?
ja to w ogóle mam lenia jeśli chodzi o kąpiele wieczorem xD przeciągam i rpzeciągam, a Stary wie, że jak mamy iść się kąpać to musi mi dać znać 15 minut wcześniej bo muszę się psychicznie przygotowaćJezu mam to samo. Nie cierpię myć włosów!
A to Wy pakiet eko, razem?ja to w ogóle mam lenia jeśli chodzi o kąpiele wieczorem xD przeciągam i rpzeciągam, a Stary wie, że jak mamy iść się kąpać to musi mi dać znać 15 minut wcześniej bo muszę się psychicznie przygotować
35A ile Stary ma lat?
Dzisiaj środa35ale jak jak nie mogę to zrobię
i zaraz mi się zachciewa
![]()
Ja nie lubię35ale jak jak nie mogę to zrobię
i zaraz mi się zachciewa
![]()
Ja też! I przyznam szczerze, że ktoś kto wymyślił suchy szampon powinien dostać nagrodę Noblaja to w ogóle mam lenia jeśli chodzi o kąpiele wieczorem xD przeciągam i rpzeciągam, a Stary wie, że jak mamy iść się kąpać to musi mi dać znać 15 minut wcześniej bo muszę się psychicznie przygotować
takA to Wy pakiet eko, razem?![]()
Ja już nic dzisiaj do ust nie wkładam poza jeszcze budyniem, który przecież trzeba zjeść skoro zrobiony.Dzisiaj środa![]()