reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
nie ogarniam tych testów owulacyjnych, robię od 3 dni, jeszcze ani jeden nie był pozytywny, we wtorek wieczorem miałam mega blada kreskę, w środę rano była ciemniejsza ale test jeszcze nie był pozytywny , wieczorem już kreska była mniej wyraźną, dzisiaj rano znowu mocniejsza a teraz jak zrobiłam to prawie jej nie ma. Cały czas robię testy tego same producenta, te z Rossmana. Coś czuję że owulki w tym msc nie będzie . Miałyście może podobną sytuację z tymi testami?
Niektóre dziewczyny maja bardzo krotki pik. I robia kilka razy dziennie jesli jiz kreska ciemnieje. Tzn mogłaś mieć pik w ciągu dnia, a wieczorem juz bylo po.
Proponowałabym Ci następnym razem spróbować robic więcej testow, żeby zobaczyć czy tak jest u ciebie.
Ja akurat na spokojnie wykryje pik jesli robie raz dziennie, jak wiem ze sie zbliża czasami zrobie jeszcze test z rana dla pewności.

No, ale może to też wynika z tego, że ja robiłam w życiu różne rzeczy, a on tylko jedną, nawet dorywczo nigdy nie pracował.
Ja też się praktycznie w ogóle nie stresuję pracą, oczywiście rozmyślam sporo o zawodowych sprawach i lubię się rozwijać, ale czasy "ambitne" mam już za sobą. Wolę mniej obciążająca pracę, która da mi możliwość rozwoju pozą nią.

A mój mąż też pracą stresuje się gigantycznie, po wczorajszym emocjonującym dniu dzisiaj dochodzi do siebie cały dzień i wciąż żyje w strachu, że niedługo wszystko się skończy i zostaniemy bez pracy i bez niczego.

Ja też się praktycznie w ogóle nie stresuję pracą, oczywiście rozmyślam sporo o zawodowych sprawach i lubię się rozwijać, ale czasy "ambitne" mam już za sobą. Wolę mniej obciążająca pracę, która da mi możliwość rozwoju pozą nią.

A mój mąż też pracą stresuje się gigantycznie, po wczorajszym emocjonującym dniu dzisiaj dochodzi do siebie cały dzień i wciąż żyje w strachu, że niedługo wszystko się skończy i zostaniemy bez pracy i bez niczego.
No mój to chwilowa gorsza fluktuacja i już chodzi jak struty.

reklama
Chce Wam podziękować za wsparcie i za bezczelność bo proszę o więcej czyli o kciuki i dobre myśli aby było wszystko dobrze. Beta we wtorek 57a dziś 😭😭😭😭🥰🥰🥰🥰🥰
Screenshot_2023-02-09-15-48-47-22_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry