• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Mój tez za pierwszym razem miał nasienie tylko- morfo, hba, stres oksydacyjny i fragmentację. Na drugiej wizycie miał chlamydie z moczu, a z krwi grupę krwi,
HBsAg, anty-HCV, HIV Combi, Syphilis i A-HBC.
Wszystkie wyniki będziecie mieć na panelu to daj znać później czy wszystko w porządku, chociaż na pewno będzie ok :)
Umawialas się już na kolejną wizytę?

Od endo mam rozpiskę, na której jest info, ze magnez, żelazo i wapń min dwie godziny po letrox
nie, ja nawet nie wiem czy na kolejną też mam przyjść z mężem. W ogóle nic nam nie powiedziała, wybiegła z gabinetu nas zaprowadzić na badania i tam na korytarzu się okazało, że to koniec wizyty 🤷‍♀️

Mój tez za pierwszym razem miał nasienie tylko- morfo, hba, stres oksydacyjny i fragmentację. Na drugiej wizycie miał chlamydie z moczu, a z krwi grupę krwi,
HBsAg, anty-HCV, HIV Combi, Syphilis i A-HBC.
Wszystkie wyniki będziecie mieć na panelu to daj znać później czy wszystko w porządku, chociaż na pewno będzie ok :)
Umawialas się już na kolejną wizytę?

Od endo mam rozpiskę, na której jest info, ze magnez, żelazo i wapń min dwie godziny po letrox
mój właśnie tylko napisał że śniadanie/kawę pół godziny - godzinę po lekach a przestraszyłam się że soja podobno źle wpływa na tarczyce i leki choć wydaje mi się że w przetworach jak jogurt powinno być jej super mało

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry