Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kutwa, a już się cieszyłam.Mam dwie kreski.
nie o takie kreski w tym wątku chodzi, ktoś Cię ewidentnie w błąd wprowadził!Mam dwie kreski.
O raaaany!!!! Zdrówka!!!Mam dwie kreski.
Fatalnienie o takie kreski w tym wątku chodzi, ktoś Cię ewidentnie w błąd wprowadził!
Kurde, ale Ci się trafiło, akurat terazjak się czujesz?
ja bym nie traciła nadziei. Jedynie szkoda, że na usg to nie pójdziesz i nie będzie potwierdzenia, że pęcherzyk pękł... Ale jak był seks to nic bym nie przekreślała, mimo covid.Fatalnie![]()
Myślisz, że to będzie miało wpływ na stymulację?
Na ten cykl chyba już nie ma co liczyć? I w ogóle pewnie COVID osłabia płodność …![]()
Ojej! GratulacjeTu jest chyba normalnie zrobione..
Covid osłabia płodność ale u mężczyzn gdzieś czytałam ale czy u kobiet to nie wiemFatalnie![]()
Myślisz, że to będzie miało wpływ na stymulację?
Na ten cykl chyba już nie ma co liczyć? I w ogóle pewnie COVID osłabia płodność …![]()
Napisałam mojemu lekarzowi, że mam COVID i co w takim razie … a on żeby przyjść, bo będziemy mieć maseczki, a on jest zaszczepiony…ja bym nie traciła nadziei. Jedynie szkoda, że na usg to nie pójdziesz i nie będzie potwierdzenia, że pęcherzyk pękł... Ale jak był seks to nic bym nie przekreślała, mimo covid.