Kaala
Fanka BB :)
A nie chcesz siknąć na test ?Dziewczyny jestem 8/9 dni po owulacji i mam od wczoraj śluz płodny. Nigdy tak nie miałam, po owulacji zawsze mam śluz mętny i gesty a teraz takie coś. Czy to może być jakieś zaburzenie hormonalne ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A nie chcesz siknąć na test ?Dziewczyny jestem 8/9 dni po owulacji i mam od wczoraj śluz płodny. Nigdy tak nie miałam, po owulacji zawsze mam śluz mętny i gesty a teraz takie coś. Czy to może być jakieś zaburzenie hormonalne ?
***** Ci lekarze …. Az brak slowWyszłam od lekarza i o tym za chwile, ale oczywiście już się wkur… zawsze czytam ulotki leków. „Lek może utrudniać zajście w ciąże. Jeśli pacjentka planuje zajście w ciąże lub jeśli ma problemy z zajściem w ciąże, powinna poinformować o tym lekarza”.
Serio?? Mówiłam, ze się staram o dziecko i takie leki….![]()
A nie chcesz siknąć na test ?![]()
A gdzie testy do oceny ?!Siknelam dzisiaj, były jakieś chu*ocienie, bo mam same paskowe. Zobaczymy co będzie jutro.
Ja też nie mam, ale na działanie alko mam ochotę.tego nie wiem, ja jak jestem chora trochę to w ogóle nie mam chęci na alko
Komisja Cieni czeka tutajJutro dodam![]()
powtórz powtórz, nie chce nakręcać ale czytałam że po zapłodnieniu właśnie taki inny może się pojawiaćSiknelam dzisiaj, były jakieś chu*ocienie, bo mam same paskowe. Zobaczymy co będzie jutro.
Tak jest napisane nawet na ibuprofenie ;-). Czasem nie ma wyjścia niestety. Tzn nie wiem po co byłaś i na co te leki ale może po prostu mniejsze zło.Wyszłam od lekarza i o tym za chwile, ale oczywiście już się wkur… zawsze czytam ulotki leków. „Lek może utrudniać zajście w ciąże. Jeśli pacjentka planuje zajście w ciąże lub jeśli ma problemy z zajściem w ciąże, powinna poinformować o tym lekarza”.
Serio?? Mówiłam, ze się staram o dziecko i takie leki….![]()