AScarlett
Moderator
Ja zaliczyłam juz rano walentynkowy seksAle boli mnie brzuch mocno. Nici z walentynkowego seksuale chociaz wina sie napije...
Wczoraj wieczorem pozytywny owulak wiec trzeba było działać.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja zaliczyłam juz rano walentynkowy seksAle boli mnie brzuch mocno. Nici z walentynkowego seksuale chociaz wina sie napije...
Moje koleżanka tez miała taki śluz i cionszpowtórz powtórz, nie chce nakręcać ale czytałam że po zapłodnieniu właśnie taki inny może się pojawiać
Wiem bo zawsze go u siebie "widziałam" jak tylko to przeczytałam![]()
Boże, sorry dziewczyny, ale ja mam dzisiaj tak podły nastrój, że jak właśnie czytam, że coś może świadczyć o zapłodnieniu to mnie ..... strzela...Albo są dwie kreski, beta albo nie ma co się bawić w szukanie w jakichś objawach "znaków".powtórz powtórz, nie chce nakręcać ale czytałam że po zapłodnieniu właśnie taki inny może się pojawiać
Wiem bo zawsze go u siebie "widziałam" jak tylko to przeczytałam![]()
obyś była tym cudownym przypadkiem co zaszedł "cykl przed...."Ja zaliczyłam juz rano walentynkowy seks
Wczoraj wieczorem pozytywny owulak wiec trzeba było działać.
ja też tak uważam. Siedzę cicho, jak jest mowa o takich rzeczach, bo każdy może obnserwować co chce i wierzyć w co chce, ale ja nie wierze, że widac jakieś objawy zanim test był pozytywny.Boże, sorry dziewczyny, ale ja mam dzisiaj tak podły nastrój, że jak właśnie czytam, że coś może świadczyć o zapłodnieniu to mnie ..... strzela...Albo są dwie kreski, beta albo nie ma co się bawić w szukanie w jakichś objawach "znaków".
Przepraszam, musiałam, możecie mnie operdolić.
Dobrze, że nie okres przez prawie pół roku jak moja jedna znajomaMoje koleżanka tez miała taki śluz i cionsz
Ha, chciałabymobyś była tym cudownym przypadkiem co zaszedł "cykl przed...."![]()
ja bym powiedziała, że mialas 9 albo 10.02 owu chyba. Chociaż 11.02 też by miała sensZobacz załącznik 1495679Znawczynie wszystkiego, a u mnie jak ta owu wyglada? Jak mieliście? 11.02 pozywtyny test owu, a 12.02 najwyższa temperaturabo główkuje, czy z tym jednym seksem jest jakaś szansa
Dokładnie, a nakręcanie się nic dobrego nie wnosi, same siebie krzywdzimy. Oczywiście to sprawa każdego co robi, ale takie jest moje zdanie.ja też tak uważam. Siedzę cicho, jak jest mowa o takich rzeczach, bo każdy może obnserwować co chce i wierzyć w co chce, ale ja nie wierze, że widac jakieś objawy zanim test był pozytywny.
Ja się tak nakręciłam pierwsze kilka cykli. Mialam wszystkie możliwe objawy ciąży, wszystko temu przypisywałam. Jest tu na forum taki wątek wczesne objawy ciąży czy jakoś tak. Kilkaset stron. Tak, przeczytałam wszystkie - to tak znalazlam to forumDokładnie, a nakręcanie się nic dobrego nie wnosi, same siebie krzywdzimy. Oczywiście to sprawa każdego co robi, ale takie jest moje zdanie.