Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
A gdzie Ty tam przeczytałaś, ze Lady chce bezalkoholowe? Lady cały karton zamawia, a nietakich bezalkoholowych chyba nie ma w kartonie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A gdzie Ty tam przeczytałaś, ze Lady chce bezalkoholowe? Lady cały karton zamawia, a nietakich bezalkoholowych chyba nie ma w kartonie![]()
Raz na miesiąc. Nie zdarzyło się nigdy, żeby się nie zmieściłoi co ile Wam wywożą?![]()
a co Cie skłania do takich absurdów jak myślenie, że chce pić wino bezalkoholowe?takich bezalkoholowych chyba nie ma w kartonie![]()
no ona najpóźniej w kwietniu wysikuje krechy, ja w czerwcu, to jak przyjedzie w wakacje (a w moje rejony to wakacyjne wypady zazwyczaj), to kto to wino z kartonu będzie pić?A gdzie Ty tam przeczytałaś, ze Lady chce bezalkoholowe? Lady cały karton zamawia, a nie![]()
konieczne spotkanie za miesiąc?no ona najpóźniej w kwietniu wysikuje krechy, ja w czerwcu, to jak przyjedzie w wakacje (a w moje rejony to wakacyjne wypady zazwyczaj), to kto to wino z kartonu będzie pić?
Cóż za dogłębna analizano ona najpóźniej w kwietniu wysikuje krechy, ja w czerwcu, to jak przyjedzie w wakacje (a w moje rejony to wakacyjne wypady zazwyczaj), to kto to wino z kartonu będzie pić?
Tez czytałam to 2 razyCóż za dogłębna analiza![]()
grunt to mieć plan!Cóż za dogłębna analiza![]()
na to wyglądakonieczne spotkanie za miesiąc?![]()
Ale za miesiąc to ja już nie będę mogła pic, już jestem w 2-gin tygodniu ciążyna to wygląda![]()