Nasturtium
Fanka BB :)
Chyba mój fejsbuk czyta forum, bo akurat wyświetlił mi się link do artykułu "co spakować do torby porodowej".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
chorutkie jesteście, więc nic dziwnego <głask>Starus poszedł spać. Takie walentynko- rocznicowe klimaty.
no ja właśnie też, a muszę jutro do biura jechaćBiedna. Ja mam tak zwykle pierwsze dwa dni.
Prawda, usprawiedliwiony, ja pójdę spać dopiero jak będę mocno zmęczona, teraz i tak bym nie zasnęła.chorutkie jesteście, więc nic dziwnego <głask>
Ja to ostatnio miałam tak, że ledwo siedziałam te dwa pierwsze dni, ale jak stałam i chodziłam to nie było lepiej, plus jak zwykle mały wyciek nocą tak teraz był duży i aż materac poplamiłamno ja właśnie też, a muszę jutro do biura jechać![]()
a nie możesz jakos naściemniać i zostac w domu?no ja właśnie też, a muszę jutro do biura jechać![]()
trochę Wam zazdroszeJa to ostatnio miałam tak, że ledwo siedziałam te dwa pierwsze dni, ale jak stałam i chodziłam to nie było lepiej, plus jak zwykle mały wyciek nocą tak teraz był duży i aż materac poplamiłam.
nie muszę ściemniać, zeby zostać w domu, ale mam jutro rozmowę z szefem szefowej i muszę być...a nie możesz jakos naściemniać i zostac w domu?
takie macie mocne miesiaczki? Ale to są naturalne czy wywoływane ?Ja to ostatnio miałam tak, że ledwo siedziałam te dwa pierwsze dni, ale jak stałam i chodziłam to nie było lepiej, plus jak zwykle mały wyciek nocą tak teraz był duży i aż materac poplamiłam.