Bolilol
Fanka BB :)
no wez, zaczynało być ciekawieIdziemy w zły zaułek![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no wez, zaczynało być ciekawieIdziemy w zły zaułek![]()
teraz to ja się muszę zastanowićTaaa porównaj cytrynę z arbuzem![]()
Próg tolerancji bólu ma mega znaczenie. Ja jak byłam operowana z kilkoma laskami to zobaczyłam, że mam wysoki i to mnie trzymaDla mnie to nie był jakiś mega straszny ból![]()
Może trzeba wcześniej poćwiczyć stretching pochwy na zawołanie?teraz to ja się muszę zastanowić![]()
Zobacz @Owulacja dobrze to zniosła.nie zachęcasz![]()
Czuje się w chooy szlachetnaPamiętajmy, że cierpienie uszlachetnia, także życzę każdej z nas bolesnego porodu!
ja musze mieć wysoki, bo nie mam wyboru, muszę jechać wszystko bez znieczulenia miejscowego: albo narkoza, albo nic!Próg tolerancji bólu ma mega znaczenie. Ja jak byłam operowana z kilkoma laskami to zobaczyłam, że mam wysoki i to mnie trzyma![]()
jak zacznę wstawać o 6,to będę mieć dużo czasu na rozciąganie wszystkiegoMoże trzeba wcześniej poćwiczyć stretching pochwy na zawołanie?
Ja na żarcie, w szpitalach mam zawsze mega apetyt i pierwsze co penetruje to bufety.ja musze mieć wysoki, bo nie mam wyboru, muszę jechać wszystko bez znieczulenia miejscowego: albo narkoza, albo nic!
Ale po operacjach też miałam tak, że mogłam mieć sączek, ledwo wybudzona z narkozy, mdlejąca, obolała, ale na fajkę trzeba było się wymknąć!