• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Dziewczyny, może orientujecie się... Mąż drugi raz próbuje dostać skierowanie do poradni genetycznej, lekarz nie chce mu wystawić bo podobno nie ma podstaw. Czy jesteście w stanie mi powiedzieć na gorąco czy jest w ogóle jakas podstawa prawna że mąż w związku z moimi poronieniami ma prawo już dostać skierowanie do genetyka? Czy od razu dzwonić do rzecznika praw pacjenta? Jestem wściekła 😤
niestety nie wiem, ale nie poddawajcie się, walczcie o swoje!

reklama
Miałam już nie kupować testów owulacyjnych No ale staraczkowa głowa kazała inaczej i zamówiłam z babyplana.
Patrzcie jaki słodki kubeczek na siki dostałam 🥰 az sobie chyba sikne dzisiaj

Załączniki

• BC3EFCCE-B52F-449B-A5EE-C20C81BC4CE3.jpeg
    BC3EFCCE-B52F-449B-A5EE-C20C81BC4CE3.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 101
Zaraz zdechnę! O boszszszsz od CP tak mnie boli brzuch podczas miesiączki… a jajnik bez jajowodu chce eksplodować 🤦‍♀️ ibuprom i nospa nie pomaga.. polecacie coś?
Zaraz zdechnę! O boszszszsz od CP tak mnie boli brzuch podczas miesiączki… a jajnik bez jajowodu chce eksplodować 🤦‍♀️ ibuprom i nospa nie pomaga.. polecacie coś?
vemonis femin , deksak sl
A z rzeczy na receptę ketonal i nimesil

Dziewczyny, może orientujecie się... Mąż drugi raz próbuje dostać skierowanie do poradni genetycznej, lekarz nie chce mu wystawić bo podobno nie ma podstaw. Czy jesteście w stanie mi powiedzieć na gorąco czy jest w ogóle jakas podstawa prawna że mąż w związku z moimi poronieniami ma prawo już dostać skierowanie do genetyka? Czy od razu dzwonić do rzecznika praw pacjenta? Jestem wściekła 😤
Nie odpowiem Ci bardzo konkretnie, nie znam podstawy prawnej, ale mam znajomą, która jest genetykiem i generalnie zajmują się teraz głównie pacjentami, którym wychodzi coś w badamygeny lub mają "bogatą" historię okno w rodzinie- co ciekawe- nie trzeba jej dokumentować. Ja akurat chodziłam na NFZ, ale to też inna sytuacja, bo mnie skierował po prostu lekarz i weszłam w program rządowy, aczkolwiek wizyty też polegały na dawaniu skierować, na niczym innym. Jeśli Wam zależy to może warto spróbować prywatnie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry