Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale super! Transfer w tym samym dniuHej, ja jestem świeżo po punkcji, zabieg jest robiony w znieczuleniu całkowitym więc nic nie boli, kilka godzin po punkcji jedziesz do domu ze względu na znieczulenie cały dzień po punkcji przespałam a dzisiaj czuje się dobrze, nic mnie nie boli
Niestety u nas udało się zdobyć tylko jeden zarodekjeżeli jutro dostanę info z kliniki że dalej ładnie się rozwija to w czwartek będziemy mieć transfer
Z całego serca wierzę w tego mojego jedynaka![]()

Ja zawsze miałam 36h przed inseminacją...Dziewczyny, ile godzin przed inseminacją robiłyście zastrzyk z Ovitrelle? Ja za pierwszym razem robiłam go 24 godziny przed zabiegiem, a tym razem mam go zrobić aż 36 godzin przed inseminacją. I zastanawiam się, czy to nie za wcześnie :/
Ja np mam zawsze po zabiegu od razuDziewczyny, ile godzin przed inseminacją robiłyście zastrzyk z Ovitrelle? Ja za pierwszym razem robiłam go 24 godziny przed zabiegiem, a tym razem mam go zrobić aż 36 godzin przed inseminacją. I zastanawiam się, czy to nie za wcześnie :/
świetna wiadomość! Piękny jedynaczek!Dostałam info że mój jedynak jest gotowy do transferu i jest klasy Ajutro o 12 transfer
![]()
Nie wiem, jutro wszystko się dowiemświetna wiadomość! Piękny jedynaczek!Kiedy już będziesz mogła testowac?
![]()
Ja robiłam przy pierwszej IUI i teraz 36h przed inseminacja.Dziewczyny, ile godzin przed inseminacją robiłyście zastrzyk z Ovitrelle? Ja za pierwszym razem robiłam go 24 godziny przed zabiegiem, a tym razem mam go zrobić aż 36 godzin przed inseminacją. I zastanawiam się, czy to nie za wcześnie :/
My już jesteśmy razem, a jak u ciebie?Ale super! Transfer w tym samym dniu![]()