• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

• Starter tematu Starter tematu użytkowniczka 212
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Rozumiem, no też właśnie w udanym cyklu sprawdzałam i miałam proga wtedy 20,4 jakoś a później 5 dni po dacie spodziewanej @ przy becie 443 proga 23,1. I tak z jednej strony bym zrobiła a z drugiej boje się, że będzie on niski i już będę przekonana, że się nie udało 😅
Szczerze to nie ma reguły, były tu dziewczyny które miały wysokiego proga 7 dpo i ciąży nie było, a były dziewczyny które miały proga poniżej 10 ng i okazało się, że są w ciąży 🤷🏼‍♀️
a ja to w ogóle lubię się negatywnie nastawiać, żeby później się ewentualnie miło zaskoczyć 🤣

A skoro o męskiej modzie tez mowa to jak było u Was - musiałyscie się wziąć za chłopów i ich styl ubierania czy sami ogarniają co z czym łączyć a czego nie? Mój to by pewnie nadal nosił szerokie spodnie jeansowe rodem z 2003 roku z nadrukami gdyby nie ja 🤣
Trochę widzę mój wpływ na niego, ale to jest bardzo ciężki egzemplarz, który wyjątkowo ceni swoją "wolność" ubioru 🤡

A skoro o męskiej modzie tez mowa to jak było u Was - musiałyscie się wziąć za chłopów i ich styl ubierania czy sami ogarniają co z czym łączyć a czego nie? Mój to by pewnie nadal nosił szerokie spodnie jeansowe rodem z 2003 roku z nadrukami gdyby nie ja 🤣
Ja na mojego nie mam wpływu w żadnej dziedzinie ;D tzn. z czasem spłyną na niego jakieś moje opinie/zdanie, ale to po jakiś dłuższym czasie i musi sam dojść do tego, że to niby jego myśl ;D Jest bardzo dumny z tego, że pozostał taki niezależny, więc nie psuje mu tej wizji :)

reklama
szczerze mówiąc, jako że sama w ogóle nie mam jakiegoś stylu, to dopóki nie chodził mi urbany jak obiweś lub nastolatek to nic nie robiłam. Mój facet w sumie zakłada spodnie i koszule, lub spodnie i t hsirt. W zimę swetry. I tyle.
Ale najbardziej mnie rozwala moja mama, według której to kobieta jest odpowiedzialna za to jak wygląda facet. Do tego ma ogrmony kompleks ubrań i ciągle, ciągle kupuje nowe rzeczy.
I ile razy ze mną eozmawiała, zebym mężowi kuoiła koszulę albo swetry bo ma tylko 3 sztuki np i to za mało :D a mąż nie chce, nie lubi mieć dużo ubrań, dba o nie, no to co ja będę. A mama do mnie "no już żeby tak nie ubrać chłopa..." 😅

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry