• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

• Starter tematu Starter tematu użytkowniczka 212
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nie wiem sama... ovi chyba mnie robi jak chce. Wrzucę Wam galerie chronologicznie to ocenicie:
1. pierwsze foto z niedzieli 9 dni po ovi (slabiutka kteseczka, dla mnie typowo pozostalosci).
2. drugie z wczoraj popoludniu
3. z dzisiaj rana
Nie napalam się i próbuje zachować zimną głowę. Co sądzicie? Zastrzyk?
Ta kreska według mnie ciemnieje 🙈😍

reklama
Nie wiem sama... ovi chyba mnie robi jak chce. Wrzucę Wam galerie chronologicznie to ocenicie:
1. pierwsze foto z niedzieli 9 dni po ovi (slabiutka kteseczka, dla mnie typowo pozostalosci).
3. z dzisiaj rana
I szczerze mówiąc dla mnie najciemniejsza jest na 3 zdjęciu, na drugim jest również wyraźna ale dziś to taka bardzo ładna 😁

3. z dzisiaj rana
No ja z zastrzykami doczynienia nie mialam, ale jak dla mnie dzis jest mocna kreseczka, zrobiłabym betę i powtorzyłabym. ✊✊🤞🤞

3. z dzisiaj rana
z całego serducha Ci życzę, żeby to nie był zastrzyk :)

Mi niestety ciężko ocenić, bo te różnice w wybarwieniu chyba są minimalne, na drugim zdjęciu chyba widzę najlepiej.

reklama
To raczej trzeba wrzucić do kategorii przebichojkow? Ty miałaś chyba podobny ostatnio? 🤔
wydaje mi się, że to może być przebijchujek. Te facelle tak losowo mają przebijchujki - czasami coś widzę u siebie, a czasami kompletnie biało, nie wiem od czego to zależy 🤷‍♀️

Ale w każdym razie ja coś widzę na tym zdjęciu, nie mam też przecież pewności, że to przebijchujek, więc dalsze sikanie wysoce rekomendowane :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry