Motylkowa!
Fanka BB :)
Ehh kocham pieczone ziemniaki i fryteczki. Z sosem tzatziki mogę zjeść kilogram
No ale niestety w diecie pudełkowej ani razu jeszcze nie miałam ich xD wiec chyba rzeczywiście coś jest na rzeczy….
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
20 dzień cyklua ktory jesteś dc?
jest jeden, ale mam nadzieje, ze mega silny!!! Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło!! Bądź dobrej myśliDziewczyny, mamy jeden zarodek. Wszystko albo nic. Transfer w piątek.
Cieszę się bardzo, że jest chociaż jeden. Jak telefon zadzwonił, to mi się słabo zrobiło. Mąż też stan przedzawałowy. Jeszcze babka miała taki smutny ton głosu
Co ma być to będzie.
a jak długie masz cykle zwykle?20 dzień cyklu
Dlatego wpierdzielam te ziemniaczki <3 Szkoda mi tych ziemniaczków, że przez tyle lat były w nienawiści u dietetyków.no słyszałam też, że cżłowiek jak je zbyt niskokalorycznie, to nie ma siły na taką spontaniczną aktywność typu sprzątanie, spacer, tylko chce mu się leżeć. Ty jesteś bardzo aktywna fizycznie to ja się nie dziwię, że organizm się domaga bardziej 'gęstego odżywczo' jedzenia. Bo gdybyś miała zapewnić sobie kalorie z jakichś małokalorycznych rzeczy, to objętnościowo trudno by było to przejeść.
Organizm ludzki nie jest taki durny
a ziemniaki są lux
![]()
No to teraz w piątek ściskamy mocno kciuki <3 niech kropek się wgryza mocnoDziewczyny, mamy jeden zarodek. Wszystko albo nic. Transfer w piątek.
Cieszę się bardzo, że jest chociaż jeden. Jak telefon zadzwonił, to mi się słabo zrobiło. Mąż też stan przedzawałowy. Jeszcze babka miała taki smutny ton głosu
Co ma być to będzie.
Bardzo mocno trzymam kciukiDziewczyny, mamy jeden zarodek. Wszystko albo nic. Transfer w piątek.
Co ma być to będzie.
Ważne, że jest jeden. Trzymam kciuki żeby się udałoDziewczyny, mamy jeden zarodek. Wszystko albo nic. Transfer w piątek.
Co ma być to będzie.
Co to za aplikacja do teperaturyUdało mi się to udostępnić tak jaki pisała wcześniej @black_angel. Dzięki za informacje, że tak możnaale nie wiem czy jest jakaś różnica
![]()