LadyCaro
Fanka BB :)
@nieznośne_poplątanie a Ty znasz Huntera?
Słucham sobie teraz 'o wolności ', jaka to piękna nuta jest
Słucham sobie teraz 'o wolności ', jaka to piękna nuta jest

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Toz to jak tzatziki bardziej wyglada a nie mizeria!Koniec świata
U nas mizeria wygląda tak
Ja też się mocno nastawiłam na ten miesiącMam takie pozytywne nastawienie w tym cyklu. Mam wrażenie, że się uda. Nie pamiętam już kiedy ostatnio byłam tak dobrze nastawiona. Także szykujcie gruby materac żebym nie miała aż tak twardego lądowania i pudełko chusteczek na 26.07., co bym miała w co smarkać jak będzie biało.![]()
Popieram!Mam takie pozytywne nastawienie w tym cyklu. Mam wrażenie, że się uda. Nie pamiętam już kiedy ostatnio byłam tak dobrze nastawiona. Także szykujcie gruby materac żebym nie miała aż tak twardego lądowania i pudełko chusteczek na 26.07., co bym miała w co smarkać jak będzie biało.![]()
Oby się udałoMam takie pozytywne nastawienie w tym cyklu. Mam wrażenie, że się uda. Nie pamiętam już kiedy ostatnio byłam tak dobrze nastawiona. Także szykujcie gruby materac żebym nie miała aż tak twardego lądowania i pudełko chusteczek na 26.07., co bym miała w co smarkać jak będzie biało.![]()
nie szykujemy Ci nic poza kopem na mamusieMam takie pozytywne nastawienie w tym cyklu. Mam wrażenie, że się uda. Nie pamiętam już kiedy ostatnio byłam tak dobrze nastawiona. Także szykujcie gruby materac żebym nie miała aż tak twardego lądowania i pudełko chusteczek na 26.07., co bym miała w co smarkać jak będzie biało.![]()
Ja też jeszcze nieCzyli tylko ja dzisiaj jeszcze nie robiłam przysiadów![]()
Też właśnie bym na jakieś pazy poszła. Bo ja to nie chodzę tak non stop. Trochę idę, trochę chodzę z naturalnymi pazami. Poszłabym na jakiegoś frencza
no pewnie, że znam. Nawet na koncercie się było.@nieznośne_poplątanie a Ty znasz Huntera?
Słucham sobie teraz 'o wolności ', jaka to piękna nuta jest![]()