Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ja też dawno nie słuchałam, jakoś mi teraz wyskoczyło i se rozmiekam i słucham tej pięknej muzyno pewnie, że znam. Nawet na koncercie się było.Jedne z moich najukochańszych to Labirynt Fauna, Fallen, Armia Boga i Arges. Kurczę, tak dawno nie słuchałam, że sobie włączę!
10A ile nas tam zostało? Tych co wszystko mają na bieżąco? Ostatnio bodajże było 11
Jedno szczęście! Ty to odpoczywajJa też jeszcze nie![]()
Oni są bardzo przystępni i dostępni dla fanów z tego, co wiem właśnie. Rany, aż mam ciarki i to wcale nie od zimnej wody!No ja też dawno nie słuchałam, jakoś mi teraz wyskoczyło i se rozmiekam i słucham tej pięknej muzy![]()
Mój brat kiedyś grał i na gitarze i na basie i normalnie sobie po jakimś koncercie normalnie sobie z wokalistą rozmawiał xD
Wspaniale! Wracaj do Huntera bo i mi się łza w oku kręci jak słucham!Oni są bardzo przystępni i dostępni dla fanów z tego, co wiem właśnie. Rany, aż mam ciarki i to wcale nie od zimnej wody!Jak ja kocham wracać do takich swoich muzycznych dawno nie słuchanych "staroci".
![]()
Jak na Ciebie to krótkoBtw ile już leżę?
Stary mi z pracy przyniósł sól do kąpieli z jakimiś kwiatami suszonymi, wyspałam to i teraz czuję zioło![]()