Aksamitka28
Fanka BB :)
Jest, jestDziewczyny rano pisałam. Że widzę jakiś cień na teście nie wytrzymam i zrobiłam teraz nowy test i ja widzę kreskę mąż rano nie widział ale teraz też widzi. Powiedzcie czy też coś widzicie??? Czy mamy schiza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jest, jestDziewczyny rano pisałam. Że widzę jakiś cień na teście nie wytrzymam i zrobiłam teraz nowy test i ja widzę kreskę mąż rano nie widział ale teraz też widzi. Powiedzcie czy też coś widzicie??? Czy mamy schiza
To w sumie musiało pomóc sporej ilości kobiet, bo chyba by tak nie mówili.Tsaaa też już to kiedyś słyszałam![]()
Część, starasz się o kolejną ciążę?Hej, dawno mnie tu nie byłodużo się działo chrzciny, zakładanie firmy, teraz mi maluch choruje i zupełnie zapomniałam
Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom
i trzymam kciuki za kolejny cykl wszystkich, którym się nie udało
kiedyś musi
![]()
TakCzęść, starasz się o kolejną ciążę?
no nie wiem, patrząc na to jaką tutaj mamy odwagę i chęć mówić wprost otoczeniu, że nie życzymy sobie słyszeć rad o odpuszczaniu albo że któraś nie chce dostawać zdjęć USG po każdej wizycie ciężarnej koleżanki u ginekologa, to mam spore wątpliwościJak się z kimś przyjaźnimy, to możemy mu śmiało powiedzieć o tym co nas bolii jeśli to prawdziwa przyjaciółka, to z pewnością się nie obrazi i troszkę zmniejszy ilość informacji
![]()
A przypomnicie proszę na co będziecie sikać?ja mam, że przyjęto w sortowniale jak zdążą jutro przyjść do paczkomatu, to też mogę osikac i sprawdzić czy widzę fabryczną
![]()