anyżowa
Fanka BB :)
To byłby hitPrzydałoby się forum dla facetow xD

Czujecie te pytania na męskim forum?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To byłby hitPrzydałoby się forum dla facetow xD
pewnie siedzą na reddicie i tam narzekają na nas i nasze forumPrzydałoby się forum dla facetow xD
A i takzapytała czy mi przepisać luteinę
Ale trzeba jej oddać, że się przejęła tym krwawieniem i tam grzebała na tym USG i szukała skąd to się bierze i kminiła też trochę.
Mnie też nie interesuje jeśli coś działa, ale i tak zawsze wyszukujePuki kwiaty i żelazko mają się dobrze, opinia Google nie ma dla mnie znaczenia![]()
Pewnie byłyby treści typu "moja żona znow chce się ruchac, a ja nie mam juz siły. Co zrobić"To byłby hit
Czujecie te pytania na męskim forum?![]()
Mój na pewno przy moim libido, zapytałby jak odstraszyć żonę, nie licząc dni płodnychPewnie byłyby treści typu "moja żona znow chce się ruchac, a ja nie mam juz siły. Co zrobić"![]()
Albo: jak nie zwariować i okiełznać hormony i wahania nastroju partnerki/żonyPewnie byłyby treści typu "moja żona znow chce się ruchac, a ja nie mam juz siły. Co zrobić"![]()
Czy to były termy w Czeladzi?Eee może nie jest tak źlemy 2,5 roku walczyliśmy o syna i? Jak zrobiliśmy sobie ja rocznicę ślubu weekend w termach rzymskich na saunach, gorących kąpielach... To bum ...z tych gotowanych plemników i komórki jajowej wyszedł fajny gość
już się śmiałam do męża, że jak tym razem będzie ciężko to mu jajka do wrzątku wrzucę
Obstawiam, że po prostu się mega wykuzowaliśmy + trochę szczęściaale tak na logikę to był wtedy cykl, którego nawet nie brałam pod uwagę przez to gotowanie
![]()
a co, krąży jakaś legenda o ich zapładniających właściwościach?Czy to były termy w Czeladzi?
Jak tak to ja z mężem jadę jak w dyma co, krąży jakaś legenda o ich zapładniających właściwościach?![]()