Bolilol
Fanka BB :)
czekamyMiśki, trochę mniej mnie tu bedzie. Troszkę czuję się przytłoczona i potrzebuję detoksu. Wpadnę dać znać jak moje testowanie pod koniec sierpnia. Trzymajcie sięjak nabiorę sił to wrócę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czekamyMiśki, trochę mniej mnie tu bedzie. Troszkę czuję się przytłoczona i potrzebuję detoksu. Wpadnę dać znać jak moje testowanie pod koniec sierpnia. Trzymajcie sięjak nabiorę sił to wrócę.
Tak. Zaraz po przebudzeniu.a mierzysz w pochwie?
A po czym stwierdziłas że jestem niestabilna emocjonalnie?aha. Potrzebujesz rekomendacji co do wsparcia psychologicznego w niepłodności, bo ewidentnie zbyt stabilna nie jesteś, czy tak sobie zamierzasz walić na oślep w kobiety próbujące sobie jakoś radzić z niepłodnością?
Raczej WyPlujesz jadem.
Żadnej kupy tu nie ma. Gratulacje!Ale ktoś tu popłynął..Nie chciałam rozkręcić takiej
🌩 moimi cieniami
![]()
Jaki masz cel w wykłócaniu się tu?Raczej Wy
podczas normalnej rozmowy o cieniu/braku cienia w ułamku sekundy się odpaliłaś i zaczęłaś jechać po wątku, w którym sama odpowiedziałaśA po czym stwierdziłas że jestem niestabilna emocjonalnie?
to faktycznie dość wysoka, nie widziałam jeszcze takich temperatur w pierwszej fazie. Ale może tak po prostu masz? Jeżeli prawidłowo mierzysz temperaturę, to wynik nie powinien być przekłamanyTak. Zaraz po przebudzeniu.
Oby to było "tak po prostu mam"to faktycznie dość wysoka, nie widziałam jeszcze takich temperatur w pierwszej fazie. Ale może tak po prostu masz? Jeżeli prawidłowo mierzysz temperaturę, to wynik nie powinien być przekłamany
a który jesteś dc? I jak wygladają teraz testy owulacyjne?Oby to było "tak po prostu mam"zbliża się termin owulacji według kalendarzyka to zobaczę czy coś się zmieni. Ale jakoś się nie nastawiam. Od kiedy robić testy owulacyjne 2 razy dziennie? Może chociaż one mi coś powiedzą
![]()