Bolilol
Fanka BB :)
Tylko doprecyzuje, że chodzi tylko o zabawę w doktora, zabawy w inne zawody dalej na propsiepodczas zabawy w doktora żadne z nas nigdzie nie dojdzie, przez te pielgrzymki po lekarzach zabawa w doktora straciła dla nas cały urok![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko doprecyzuje, że chodzi tylko o zabawę w doktora, zabawy w inne zawody dalej na propsiepodczas zabawy w doktora żadne z nas nigdzie nie dojdzie, przez te pielgrzymki po lekarzach zabawa w doktora straciła dla nas cały urok![]()
Mąż mi kupił lego jednorożca. Jak on mnie dobrze znawłaśnie jestem na kupnie LEGO orchidea.. nie wiem na co mi to, ale choruje na to od maja.
ja chciałam iść do ślubu z bukietem z LEGO, długo mi mąż to wybijał z głowy. Ale w sumie dobrze, ostatecznie miałam piękny bukiet, który mi idealnie kolorystycznie pasował do wianka, ramoneski i butów.właśnie jestem na kupnie LEGO orchidea.. nie wiem na co mi to, ale choruje na to od maja.
Właśnie kupiłam w sobotę kalafiora i czekam kiedy mój Stary zrobi na patelni w panierce... Fuck dietOooo ciekawa propozycja, kiedyś spróbujębo teraz chyba wolę taki tradycyjny, z bułką tartą żeby chłop nie marudził...
Ale super połączenie. U mnie było po sarmacku. Zielony wianek z asparagusa, zielony aksamitny kubraczek i biała sukniaja chciałam iść do ślubu z bukietem z LEGO, długo mi mąż to wybijał z głowy. Ale w sumie dobrze, ostatecznie miałam piękny bukiet, który mi idealnie kolorystycznie pasował do wianka, ramoneski i butów.
właśnie jestem na kupnie LEGO orchidea.. nie wiem na co mi to, ale choruje na to od maja.
Witaj bratnia duszoEj ja też. Po sobotniej imprezie do dzisiaj mam takiego kaca, że tylko to mi wejdzie.....
u mnie była fuksja. Sukienkę miałam białą, ale miałam fuksjową ramoneskę i buty oraz wianek, bukiet i paznokcieAle super połączenie. U mnie było po sarmacku. Zielony wianek z asparagusa, zielony aksamitny kubraczek i biała suknia![]()
Najwyżej będziecie mieli i w ogóle weź nie pierdziel głupot!po tym piątkowym smyku mam tak samomyślałam, że jara mnie tylko powrót do klocków LEGO, ale jednak nie tylko, odkryłam całe mnóstwo innych fajnych zabawek.
Najwyżej jak nie będziemy mieli dziecka, to sobie sama kupię te zestawy do eksperymentów i będę z mężem robić![]()