kate01
Fanka BB :)
Ehh.to miałam kolegę co na czubko głowy miał taki ciapek błąd a reszta ciemnaChodził ze mną do szkoły taki chłopak, który miał ciemne włosy i z tyłu takiego ciapka właśnie, ale nie siwego tylko blond.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ehh.to miałam kolegę co na czubko głowy miał taki ciapek błąd a reszta ciemnaChodził ze mną do szkoły taki chłopak, który miał ciemne włosy i z tyłu takiego ciapka właśnie, ale nie siwego tylko blond.![]()
To było dosłownie pasmo średnicy 50gr. Nie miał żadnych innych charakterystycznych dla tego zespołu cech.Może miał Waardenburg syndrom?
Hmm... Chodziłyśmy do tej samej szkoły? Jesteś z mazowieckiego?Chodził ze mną do szkoły taki chłopak, który miał ciemne włosy i z tyłu takiego ciapka właśnie, ale nie siwego tylko blond.![]()
Podobno między 9 a 21. Ja teraz robilam o 6,ok 11i 21. O 6 zawsze bardzo słabo sie wybarwiały, nawet w dzień piku.Druga sprawa..o jakiej porze dnia najlepiej robić owulaki?sex możliwy tylko wieczorem..
Tak bym powiedziała na podstawie mojej wiedzyCzy mam rozumieć, że wszystko ok?
Myjesz ręce i jest wszystko higienicznie, o ile nie grzebiesz w ziemk bez rękawiczekDziewczyny taki temat..
W trakcie cyklu oceniacie swoją szyjkę macicy,czy miękka,otwarta itd czy ze względów higienicznych i ewentualnie infekcji tego nie robicie?