Magdalena09
Fanka BB :)
Ja się przyznaje bez bicia że nie byłam w maku ale za to zjadłam pizzę domowa za kropka
i teraz chipsy, czyli też ziemniaki 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tia, chleb z żółtym serem i rzodkiewkąZjedz teraz coś pysznego, żeby maluch miał się w co wgryzać![]()
Jak się czujesz?Tia, chleb z żółtym serem i rzodkiewkąAle była dobra pizza po klinice
![]()
Chata posprzątana, maczek zaliczony, szynka się wędzi, a ja oglądam serialCo tam u Was dziewczęta? Jak sobota?
porządki, kroki, zakupy i maczek zrobione! Zostało 160 sekund planka i 160 przysiadówChata posprzątana, maczek zaliczony, szynka się wędzi, a ja oglądam serial
A jak u Ciebie?
Że Tobie się chce te przysiady i planka robić. Ja bez tego ledwo żyjęporządki, kroki, zakupy i maczek zrobione! Zostało 160 sekund planka i 160 przysiadów![]()
nie chce mi się, ale moj mózg mowi, że jak nie dokończę wyzwania, to nie będzie komórek do pobraniaŻe Tobie się chce te przysiady i planka robić. Ja bez tego ledwo żyję![]()
dobrze, że mój mózg nie ma takich dziwnych myślinie chce mi się, ale moj mózg mowi, że jak nie dokończę wyzwania, to nie będzie komórek do pobrania![]()