• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Hej dziewczyny u mnie też biel🤷🏼‍♀️ Nie wiem co to za ślepaki ma mój stary🤣
Ja zauważyłam, że jak mamy 3x sex pod rząd, to się nie udaje. Najczęściej się udawało jak parę dni przed owu była przerwa i potem sex około 10godz.po piku. W następnym cyklu nie wypnę się już tyle razy 😈

Tulę wszystkie za biele😘
Coś w tym może być 🙈 mój się śmiał że z produkcją nie nadąża jak się staramy. Teraz było seksu dużo mniej 🙈 ile dpo jesteś?

Teoretycznie 11 ale praktycznie może być 10 bo pik miałam późnym wieczorem a i tak nie był do końca wybarwiony, bo znam te testy i kreska potrafi być czarna a u mnie był pik ale jeszcze nie taki - widać było, że jeszcze może być ciemniejszy. Wklejam zdj. Tych testów owu jak potrafi być ciemny a jaki miałam tym cyklu. Niby piłka w grze ale ja mam krótką fl, więc w cuda nie wierzę 😜

Załączniki

• Collage_20230924_082810.jpg
    Collage_20230924_082810.jpg
    649,3 KB · Wyświetleń: 88
Część dziewczyny ☺️ ja pomimo mojego @ dość pozytywnie byłam nastawiona, ale kurcze żyćko zaczyna mi rzucać lekkie kłody pod nogi. Zaplanowałam sobie te badania o którym Wam pisałam i miałam iść w poniedziałek prawie były 4dc, ale nie pójdę bo dziecko chore 🤷

Teoretycznie 11 ale praktycznie może być 10 bo pik miałam późnym wieczorem a i tak nie był do końca wybarwiony, bo znam te testy i kreska potrafi być czarna a u mnie był pik ale jeszcze nie taki - widać było, że jeszcze może być ciemniejszy. Wklejam zdj. Tych testów owu jak potrafi być ciemny a jaki miałam tym cyklu. Niby piłka w grze ale ja mam krótką fl, więc w cuda nie wierzę 😜
Rozumiem, mimo wszystko trzymam kciuki 🤞🤞🤞🤞🤞

Część dziewczyny ☺️ ja pomimo mojego @ dość pozytywnie byłam nastawiona, ale kurcze żyćko zaczyna mi rzucać lekkie kłody pod nogi. Zaplanowałam sobie te badania o którym Wam pisałam i miałam iść w poniedziałek prawie były 4dc, ale nie pójdę bo dziecko chore 🤷
A nie może ktoś z dzieckiem zostać, żebyś na badania poszła?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry