Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie widzę, ale trzymam kciukiDobra dziewczyny, pytanie jak wczoraj. Widzicie coś? Mąż widzi, ale czy to nie krecha testowa? O ile w ogóle coś widać na tym zdjęciu9-10dpo.
Ja w sumie nie pamietam żeby ten test miał fabryczna, ze się tak wtrącę. On się po prostu tragicznie wybarwia i ja go nienawidzę bardziej niż inni facelleCos widać na pewno a biorąc poprawkę na to, że to test najgorzej wybarwiający się wnoszę o zrobienie strumieniowego pinka lub innego️
️
On najfajniej wychodzi, gdy beta jest juz w dobrych setkach.Ja w sumie nie pamietam żeby ten test miał fabryczna, ze się tak wtrącę. On się po prostu tragicznie wybarwia i ja go nienawidzę bardziej niż inni facelle
Wczoraj z tego smutku wypiłam dwa drinki i tak mnie siekło, że cały świat wirowałImplantacja 6-12 dzien po, 48h później jest już hcg. 14 dni po ostatecznie wynik do przyjęcia. Trzymam jeszcze kciuki️
️
Zdecydowanie urodzenie to wiele hahaSuper! Chociaż stoję po stronie, że jednak to urodzenie to wiele
Ten brak okresu bez anty / dupka brzmi jak ja. Jak będziesz miała chwilę i będziesz chciała się podzielić, to chętnie poczytam jak u Was doszło do pierwszej ciąży - czy leki, stymulacja itp. Mam nadzieje, że drugi maluch niedługo do Was dołączy![]()
Ja skończyłam w tym roku 30 lat, więc śmieję się, że mam jeszcze względnie 5 lat, zanim mi wlepią u gine łatkę „starej” ciężarnejWoo kurka no to jest ogromna różnicaNo a jakbym brała 2tabletki toć to 400mg
ale skoro tak pisze to będę brać
Przyda mi się na uspokojenie przed okresem, bo melisa nie działa
Dziewczyny nie jesteście za "stare" póki macie okres/owulację-możecie zostać matkamiNo chyba, że mentalnie czujecie się stare-to już trochę inny problem
Mam nadzieję, że szybko ujrzy cie wymarzone 2kreski i przytulicie dzidziusia
Urania jak tam po wizycie - mam nadzieję, że jednak udało się zobaczyć pęcherzyk![]()
Coś przebija, ale na zdjęciu wygląda jak szara fabrycznaDobra dziewczyny, pytanie jak wczoraj. Widzicie coś? Mąż widzi, ale czy to nie krecha testowa? O ile w ogóle coś widać na tym zdjęciu9-10dpo.
A owulacja Ci się nie przesunęła? Mi wszystkie aplikacje pokazują, że ten cykl ma być 30 dniowy, chociaż najdłuższy od wielu lat jaki miałam liczył 29 dni. Owulka była później więc wylicza mi dłuższy cyklWczoraj z tego smutku wypiłam dwa drinki i tak mnie siekło, że cały świat wirowałAle bardzo dawno nie piłam więc nic dziwnego. Dzięki za kciuki, ale mam takiego doła że nie wierzę już że coś z tego będzie
Zawsze miałam cykle 26-27dni. A teraz właśnie patrzę, że dzisiaj mam 27dc. Kalendarzyk też mi pokazuje okres dopiero za 2 dni, ciekawe![]()
Przyznam, ze specjalnie przedłużam o ten jeden dzień do jutra, bo w czwartek tak pracuje, że nie będę mieć możliwości zrobić ewentualnej (Coś przebija, ale na zdjęciu wygląda jak szara fabrycznaSkoro już coś jest, to może lepiej iść na betę i mieć pewność?
![]()