anyżowa
Fanka BB :)
Dziewczyny, dziękuję Wam za ten miesiąc. Trzymam za Was kciuki i mam nadzieję, że dołączycie jeszcze do czerwcowych mamusiek. Wasza pomoc nie raz była nieoceniona. Jesteście silne i wspaniałe
![]()
Nie pytałam, co mąż na to ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny, dziękuję Wam za ten miesiąc. Trzymam za Was kciuki i mam nadzieję, że dołączycie jeszcze do czerwcowych mamusiek. Wasza pomoc nie raz była nieoceniona. Jesteście silne i wspaniałe
![]()
A Tobie powodzeniaDziewczyny, dziękuję Wam za ten miesiąc. Trzymam za Was kciuki i mam nadzieję, że dołączycie jeszcze do czerwcowych mamusiek. Wasza pomoc nie raz była nieoceniona. Jesteście silne i wspaniałe
![]()
Mąż się ucieszył jak zobaczył test, ale ogólnie nie dajemy się ponieść z uwagi na wcześniejsze problemy. Będę cieszyć się ciążą po prenatalnych, a do tego czasu jakoś przetrwaćja też dziękuję, wniosłaś nie małą wiedzę na kreski, naprawdę życzę, abyście nabierali siły.
Nie pytałam, co mąż na to ?
Bardzo kibicuje, żeby było wszystko dobrzeMąż się ucieszył jak zobaczył test, ale ogólnie nie dajemy się ponieść z uwagi na wcześniejsze problemy. Będę cieszyć się ciążą po prenatalnych, a do tego czasu jakoś przetrwać![]()
JasneBardzo kibicuje, żeby było wszystko dobrzejeśli możesz, napisz na priv, jak juz bedziecie bezpieczni
![]()
Aż sprawdzałam na kiedy by mi wypadł termin gdyby się udało w październikuDziewczyny, dziękuję Wam za ten miesiąc. Trzymam za Was kciuki i mam nadzieję, że dołączycie jeszcze do czerwcowych mamusiek. Wasza pomoc nie raz była nieoceniona. Jesteście silne i wspaniałe
![]()
Również poproszęJasne![]()