Avy
Fanka BB :)
Dasz radę!
W pewnym momencie też robiłam sama. W szkolnej toalecie![]()
Dzięki! Poszło bez problemuTe igiełki są tak cienkie, że nie powinnas mieć zadnego problemuja wszystkie zastrzyki robiłam sama
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dasz radę!
W pewnym momencie też robiłam sama. W szkolnej toalecie![]()
Dzięki! Poszło bez problemuTe igiełki są tak cienkie, że nie powinnas mieć zadnego problemuja wszystkie zastrzyki robiłam sama
![]()
Ja przy pierwszym zastrzyku (wszystkie w brzuch) mialam ciemno przed oczami, slabo, musialam sie polozycDzięki! Poszło bez problemuI nawet nie bolało. Tylko faktycznie przy chodzeniu trochę uwiera, ale to jest najmniejszy problem
![]()
Ale mówimy o tych samych igłach...? ;-)Te igiełki są tak cienkie, że nie powinnas mieć zadnego problemuja wszystkie zastrzyki robiłam sama
![]()
Ja już (niestety) mam doświadczenie z zastrzykami w brzuch, bo przy złamaniu nogi brałam przeciwzakrzepowe.Ja przy pierwszym zastrzyku (wszystkie w brzuch) mialam ciemno przed oczami, slabo, musialam sie polozycpo kilku dniach nie moglam sie doczekac kolejnego zastrzyku
Planujecie transfer świeży czy mrożony? Badacie zarodki?❤
![]()
Jestem ciekawa dlaczego z jednej kliniki namawiają a innej odradzająJa już (niestety) mam doświadczenie z zastrzykami w brzuch, bo przy złamaniu nogi brałam przeciwzakrzepowe.
Chciałabym bardzo transfer świeży, ale dopiero w środę na wizycie okaże się czy w ogóle coś tam rośnie, żeby punkcję robić. Do transferu jeszcze daleka droga.
Zarodków nie badamy - taka sugestia gin.
myslisz ze jest jakas wieksza roznica miedy transferem sztucznym a natrualnym ?Jestem ciekawa dlaczego z jednej kliniki namawiają a innej odradzają![]()
to na pewnoNaturalny na pewno wymaga większej kontroli, badań, wyłapania poziomu LH, owulacji...
Wielu jest chyba łatwiej to wszystko kontrolować na sztucznym![]()
Na zagnieżdżenie to chyba nie ten czynnik... tak mi się wydajeto na pewno
ale zastanawiam mnie bardziej czy to wpływa na zagnieżdżenie zarodka, czy ten zarodek czuje różnicę miedzy cyklem sztucznym a naturalnymsą takie przypadki gdzie kobiecie ivf udaje sie np. tylko na cyklu natrualnym