• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Druga kreseczka

Byłam na badaniu wynik bety 2. 30 :( a 27 października ma być miesiączka myślisz kochana ze owulacja mogła się przesunąć a beta jeszcze nie wyjść? :/
Jeśli test wyszedł dodatni a beta ujemna to wychodzi, że test był błędny :( Owulacja mogła się przesunąć więc szansa jeszcze jak najbardziej jest 😘 Poczekaj do okresu a jak nie przyjdzie to powtórz betę 😊🫶🏼

reklama
Byłam na badaniu wynik bety 2. 30 :( a 27 października ma być miesiączka myślisz kochana ze owulacja mogła się przesunąć a beta jeszcze nie wyjść? :/
Skoro beta negatywna to wskazuje na to że test pokazał błędny wynik co często się zdarza
Niestety nie ma tak że test wyszedł pozytywny a beta ujemna bo to zawsze we krwi pierw pojawia się beta hcg a dopiero potem w moczu

Skoro beta negatywna to wskazuje na to że test pokazał błędny wynik co często się zdarza
Niestety nie ma tak że test wyszedł pozytywny a beta ujemna bo to zawsze we krwi pierw pojawia się beta hcg a dopiero potem w moczu
Test wyglądał na zalany i wcale nie pozytywny co beta potwierdziła. Skąd pewność, że owulacja była 15 października?
Robiłam testy owulacyjne

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry