victoria33
Fanka BB :)
Jeśli test wyszedł dodatni a beta ujemna to wychodzi, że test był błędnyByłam na badaniu wynik bety 2. 30a 27 października ma być miesiączka myślisz kochana ze owulacja mogła się przesunąć a beta jeszcze nie wyjść? :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeśli test wyszedł dodatni a beta ujemna to wychodzi, że test był błędnyByłam na badaniu wynik bety 2. 30a 27 października ma być miesiączka myślisz kochana ze owulacja mogła się przesunąć a beta jeszcze nie wyjść? :/
Jak na razie nie czuje się na to żeby dostać okres kochana, mam nadzieję że się udałoJeśli test wyszedł dodatni a beta ujemna to wychodzi, że test był błędnyOwulacja mogła się przesunąć więc szansa jeszcze jak najbardziej jest
Poczekaj do okresu a jak nie przyjdzie to powtórz betę
![]()
Skoro beta negatywna to wskazuje na to że test pokazał błędny wynik co często się zdarzaByłam na badaniu wynik bety 2. 30a 27 października ma być miesiączka myślisz kochana ze owulacja mogła się przesunąć a beta jeszcze nie wyjść? :/
Skoro beta negatywna to wskazuje na to że test pokazał błędny wynik co często się zdarza
Niestety nie ma tak że test wyszedł pozytywny a beta ujemna bo to zawsze we krwi pierw pojawia się beta hcg a dopiero potem w moczu
Robiłam testy owulacyjneTest wyglądał na zalany i wcale nie pozytywny co beta potwierdziła. Skąd pewność, że owulacja była 15 października?
Co do testu myślę że nie był zalany ewidentnie nie był różowy tylko odcień na telefonie tak to zrobił. A test wykonałam poprawnie zgodnie z instrukcjąTest wyglądał na zalany i wcale nie pozytywny co beta potwierdziła. Skąd pewność, że owulacja była 15 października?
Testy nie pokażą czy owulacja rzeczywiście wystąpiła. A jeżeli jednak była wtedy to beta jest wiarygodna i ciąży nie ma.Co do testu myślę że nie był zalany ewidentnie nie był różowy tylko odcień na telefonie tak to zrobił. A test wykonałam poprawnie zgodnie z instrukcją
Ja sobie ciąży nie wmawiam żeby była jasność, spokojnie poczekam jeszcze kilka dni na rozwój sytuacji. Pozdrawiam.Testy nie pokażą czy owulacja rzeczywiście wystąpiła. A jeżeli jednak była wtedy to beta jest wiarygodna i ciąży nie ma.
Ja nie twierdzę, że ja sobie wmawiasz. Tylko czasami warto trochę poczekać, chociaż do dnia miesiączki i wtedy zrobić betę lub test jeżeli krwawienie się nie pojawi.Ja sobie ciąży nie wmawiam żeby była jasność, spokojnie poczekam jeszcze kilka dni na rozwój sytuacji. Pozdrawiam.